S-a Redeschis Centrul de Infrumusetare Nomasvello din Bucuresti - Veranda Mall - Obor

BUCURESTI - 25 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Franciza Nomasvello , specializată în epilare definitivă și terapii faciale, a redeschis la data de 15 mai 2021, salonul de infrumusețare Nomasvello Veranda Mall - Obor din București.

Nomasvello Veranda Mall - Obor Bucuresti

Nomasvello Veranda Mall - Obor Bucuresti

La eveniment au participat atat clienți dragi, cât și invitați speciali, care s-au bucurat de surprizele pregătite special pentru ei:  photo corner cu decor floral pentru fotografii memorabile, lumini speciale, candy bar și șampanie.

Nomasvello Veranda Mall - Obor își așteaptă clienții cu campanii lunare atractive și cu abonamente avantajoase, cu până la 50% discount. Cardul de fidelitate care permite efectuarea de tratamente gratuite este oferit tuturor clienților, încă de la prima plată în centru. Mai mult, toți cei interesați beneficiază GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive și de Diagnoza Facială Woodlamp.

Contact:

Adresa: Strada Ziduri Mosi, nr 23, Bucuresti (Veranda Mall, parter)

Telefon: 0743.262.264

Email: veranda@nomasvello.ro

Program: Luni – Duminica 10:00-22:00

Centrul Nomasvello Veranda Mall - Obor din București are acum un aspect modern, oferind servicii premium de îngrijire facială și corporală la prețuri unisex.

Managerul salonului, Monica Nicolaie, a declarat că: “Reamenajarea și modernizarea totală a salonului au necesitat foarte mult timp, un buget semnificativ și atenție la absolut toate micile detalii, care, la final, se dovedesc a fi foarte importante. Specialistii de la Nomasvello Veranda Mall aduc un suflu nou intregului salon, prin tinerete, dinamism si perfectionism. In plus, intreaga echipa este intotdeauna orientata spre cerintele si nevoile clientilor.”

Echipa de specialiști din Veranda Mall respecta toate normele de siguranță și igienă impuse de situația actuală și oferă următoarele tratamenteepilare definitivă și rejuvenare cu lumina intens pulsată (IPL), terapii faciale Proskin și tratamente intensive pentru orice tip de ten, pe baza produselor profesionale No+vello.  Aceste proceduri inovatoare și unisex  reprezintă soluția non-invazivă pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, ridurile, petele și urmele de la acnee.

Mai mult, brandul Nomasvello deține un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă si pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță si eficiență.

Brandul Nomasvello a fost înființat în anul 2007, in Spania, este prezent în 16 tari de pe 3 continente și mai mult de 1 milion de clienți multumiți. No+Vello a intrat pe piața autohtonă în anul 2010, deschizând peste 50 de centre de înfrumusețare în doar 10 ani.

Date de contact Nomasvello Romania:

e-mail: office@nomasvello.ro

tel: 0759099990