SEOproject Oferă Consultanță Gratuită în Marketing Digital Afacerilor aflate în Dificultate sau Persoanelor care doresc să înceapă o Afacere Online

Brasov - 24 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, #CSRcovid19

Datorită pandemiei de COVID-19, multe persoane care nu mai pot merge la muncă se orientează spre mediul online pentru a genera noi surse de venit. De asemenea, multe afaceri sunt afectate financiar sau migrează acum spre online. O companie oferă consultanță gratuită în SEO și Marketing Digital.

Consultanță SEO Gratuită

Consultanță SEO Gratuită

SEOproject vine în ajutorul celor care au nevoie de soluții rapide, cât și în ajutorul celor care își doresc să dezvolte o strategie eficientă pe termen lung, pentru a ameliora efectele unei situații similare, pe viitor.

Ce presupune oferta

Oferta presupune o oră de consultanță gratuită în Marketing Digital și SEO cu Adrian Cojocariu, consultant SEO cu experiență de peste 8 ani în domeniu.

În primele 10 minute clientul își va expune problema și obiectivele, iar în restul de 45-50 de minute se vor discuta posibile soluții la aceste probleme, cu sfaturi atât practice cât și teoretice.

Pentru cine este această ofertă?

Oferta se adresează atât persoanelor fizice cât și afacerilor și companiilor.

În termeni mai clari, această ofertă este potrivită celor care:

- doresc să înceapă o afacere online pentru a genera o sursă alternativă de venit

- au o afacere care este afectată serios de pandemia de COVID-19 și doresc să migreze cu ea în mediul online

- au un website al cărui trafic și vânzări sunt scăzute sau au scăzut recent în urma izolării sociale

- le-au fost afectate bugetele de promovare (PPC) și doresc să aducă mai mult trafic organic pe website prin SEO

De ce SEO?

"În această perioadă, mulți dintre noi dispunem de ceva mai mult timp 'liber'. Din moment ce SEO este un domeniu care cere timp, ar fi o mișcare inteligentă să investim acum în asta." - Adrian Cojocariu

Orele de consultanță sunt limitate, deoarece sunt livrate personal de către Adrian.

"Am multe alte proiecte pe cap, atât personale cât și ale clienților mei, dar îmi iau din timpul personal pentru a îi ajuta pe cei care au acum cea mai mare nevoie de asta, așa cum am fost și eu la rândul meu ajutat de alții.

Așadar, aș avea rugămintea să lăsăm această șansă pentru cei care au cu adevărat nevoie de ea.

Dacă ți-a scăzut traficul doar puțin, te vei descurca. Dacă ești pe punctul de a închide tot... atunci poate te pot ajuta.

Nu promit că pot ajuta pe toată lumea, dar pot promite că încerc să ofer cele mai bune soluții pe care le cunosc, fiecărei persoane în parte."

Cei interesați pot afla mai multe pe SEOproject.ro. Acolo vor găsi un formular pe care îl pot completa pentru a beneficia de acest serviciu.