Piese auto universale pentru masina ta la Turbo Exim

BUCURESTI - 22 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Asa cum am promis, din cele 40 de categorii de piese auto in functie de marca, am ales si categorisit piesele universale. Acestea sunt valabile pentru oricare dintre autoturismele aflate deja in magazin.

Turbo Exim S.R.L.:  Societate cu capital integral privat, avand punctul de lucru in Soseaua Andronache nr. 254 ( paralela cu Soseaua Colentina ) , Sector 2 , Bucuresti este un recunoscut comerciant privind preturile accesibile pentru piese auto din Romania.

Enumeram categoriile de piese universale: Anvelope, Jante, Ulei (Ulei motor, Ulei cutie / transmisie / servo, Ulei cutie DSG), Baterii auto si Redresoare, Lichid de frana, Antigel, Lichid de parbriz, Solutii intretinere, Aditivi ulei, Aditivi carburant, Solutii curatare, Diverse solutii chimice, Covorase universale, Huse universale, Becuri Halogen,  Xenon,  Electronice auto, Alarme auto,  Senzori parcare, Statii radio / antene, Camere mers inapoi, Multimedia auto, Navigatii, Cutii portbagaje,  Suporti, Suporti biciclete, Suporti schiuri, Sezoniere iarna (Lanturi, Lopeti, Raclete, Diverse), Accesorii auto de Interior si de Exterior, Scule pentru depanare, Aspiratoare, Scule, Cricuri, Compresoare si Pompe.

Cateva dintre motivele care ne recomanda:

Piese auto 100% originale: Comercializam numai piese auto originale si aftermarket premium, anvelope, uleiuri si produse pentru intretinere, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai producatori consacrati.

Preturi fara concurenta

Garantie 24 de luni: se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului.

Experienta de 8 ani in domeniul pieselor auto

Consultanta de specialitate in call center-ul nostru

Returnarea pieselor garantat: In cazul in care din diferite motive o piesa nu se potriveste pe masina dumneavoastra aceasta se poate returna in termen de 7 zile cu conditia de a ne anunta in prealabil de acest aspect.

Despre Turbo Exim

Turbo Exim S.R.L.:
Director Vanzari: Ciprian Zgripcea
VODAFONE: 0730 927 357
ORANGE: 0755 161 569
COSMOTE: 0768 066 383
E-mail: comenzi@turboexim.ro
office@turboexim.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seoweb-seco-srl/piese-auto-universale-pentru-masina-ta-la-turbo-exim