Avantajele ferestrelor cu termopane

BUCURESTI - 5 august 2019

Comunicat tip General in Constructii

Multi oameni doresc sa instaleze ferestre noi, cu termopane, in cladirea locuintei lor dar, de multe ori, sunt opriti de costurile ridicate ale achizitionarii sau instalarii acestora. Intr-adevar, inlocuirea ferestrelor dintr-o casa sau apartament nu este cel mai ieftin proiect de imbunatatire a locuintei dar, pe termen lung, este cea mai profitabila si poate chiar cea mai rentabila actiune decat orice alta optiune de inlocuire a ferestrelor.

Termopane

Termopane

Prin montarea de termopane se reduc pierderile de caldura

Luati in considerare cateva dintre avantajele ferestrelor cu termopane si de ce este atat de important sa aveti cea mai buna optiune de pe piata pentru ferestrele din locuinta. Odata cu inlocuirea geamurilor vechi cu termopane, puteti fi sigur ca reparatia lor nu va mai fi necesara mult timp, iar montajul termopanelor este o modalitate de a creste eficienta energetica a casei in ansamblu.

Avand in vedere ca aproximativ 20% din pierderea de caldura dintr-o locuinta se produce datorita ferestrelor neizolate - inlocuirea geamurilor vechi cu altele noi, cu termopane, va avea ca efect reducerea costurilor de incalzire in sezonul rece si a aerului conditionat in sezonul cald. Procentul pierderilor de caldura prin ferestrele vechi este destul de mare si, tinand cont de cresterea constanta a preturilor la combustibil, efectul amortizarii banilor dupa montajul ferestrelor termopan, poate fi obtinut intr-o perioada relativ scurta de timp.

In plus, montajul termopanelor permite crearea de conditii optime pentru a trai confortabil si inteligent in caminul propriu pentru orice familie, eliminand curentul ce se face intre incaperi datorita geamurilor sau usilor ce nu se inchid etans si a patrunderii aerului rece iarna si a caldurii pe timp de vara.

De ce sa cautam o fima de termopane Bucuresti

Este bine stiut ca marile aglomerari urbane polueaza mult, iar calitatea aerului de aici este foarte scazuta. Montajul termopanelor eficiente din punct de vedere energetic va reduce, de asemenea, emisiile de dioxid de carbon in atmosfera, atat atunci cand utilizati sisteme individuale de incalzire, cat si atunci cand resursele provenite de la sistemele de incalzire centralizate sunt reduse. Pe langa faptul ca este benefic pentru mediul inconjurator, montajul de termopane in Bucuresti poate avea un impact pozitiv asupra finantelor personale in viitor mai ales daca, asa cum se zvoneste, se vor introduce impozite pe emisiile de dioxid de carbon.

Este deosebit de relevanta optiunea de montaj termopane Bucuresti, acestea avand o buna izolare fata de aerul poluat din exterior, in special pentru persoanele ce au probleme cu tractul respirator superior, au reactii alergice, cat si pentru cei care sufera de astm bronsic. Sistemele de ferestre cu termopane reduc zgomotul si patrunderea aerului poluat in locuinta pentru multi oameni ce locuiesc in apropiere de strazile intens circulate.

Cum interpretam ratingul termopanelor

Evaluarile termopanelor variaza de la gradul A la G, cele de rating A fiind cele mai eficiente din punct de vedere energetic, iar cele clasificate G fiind mai ieftine si sunt mai putin eficiente din acest punct de vedere dar, oricum, superioare ferestrelor obisnuite. Prin urmare, atunci cand vedeti pe termopane o eticheta de rating, puteti face alegerea corecta si cumpara exact ceea ce aveti nevoie pentru a crea in locuinta dvs. conditii optime pentru o viata confortabila si economica.

Evident ca cele mai recomandate ferestre cu geamuri termopane sunt cele din clasa A, acesta recomandare aplicandu-se chiar si la usile termopan.