2 % pentru susţinerea taberelor de voluntariat!

BUCURESTI - 5 mai 2009

Comunicat tip General in ONG

Conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, fiecare dintre persoanele încadrate profesional, plătitor de impozit pe renumeraţia primită, poate transfera 2% din suma impozitată pe venitul global către entităţi non profit româneşti, precum Service Civil International România.

2 % pentru susţinerea taberelor de voluntariat!

Banii care s-au strâns din direcţionarea celor 2% din impozitul pe venitul global al anului 2008, aproximativ 1200 RON, vor fi folosiţi pentru pregătirea celor două tabere internaţionale de voluntariat pe care le vom desfăşura în acest an, a sesiunilor de formare/training pentru voluntarii care pleacă în taberele internaţionale precum şi a altor activităţi de voluntariat pe care le vom derula în lunile ce urmează.

Transferul celor 2% din impozitul anual pe venitul datorat statului se realizează prin completarea Declaraţiei 230 pentru venituri obţinute doar din salarii şi/sau a Declaraţiei 200 pentru alte surse de venit. Formularele pot fi descărcate de pe siteul nostru www.sci.ro
Datele necesare pentru completare sunt:
-Numele organizaţiei: Asociaţia Service Civil International România
-Codul de identificare fiscală: 7137235
-Contul organizaţiei în format IBAN: RO45 BACX 0000 0030 0146 1001

Declaraţiile completate trebuie depuse sau trimise până la 15 mai 2009 (data poştei) la sediul Administraţiei Financiare de care aparţineţi.
Pentru detalii suplimentare ne puteţi contacta la:

E-mail: office@sci.ro

Despre Service Civil International Romania

Service Civil International Romania (SCI-RO) este o asociaţie de voluntariat, non-guvernamentală, apolitică şi non-profit, înfiinţată în 1993. În 1998 SCI-RO a devenit membru cu drepturi depline a organizaţiei şi mişcării pacifiste de nivel mondial - Service Civil International (SCI).

SCI-RO urmăreşte promovarea păcii, solidarităţii naţionale şi internaţionale prin activităţi de voluntariat, combate intoleranţa, rasismul şi orice manifestări de extremism şi militarism ce pun în pericol viaţa şi libertatea fiecăruia.

Programele desfăşurate de SCI-RO se adresează tuturor, indiferent de sex, de apartenenţa culturală sau statut social, naţionalitate, religie sau vârstă şi se bazează pe principiul voluntariatului ca mijloc de realizare al schimburilor sociale. Pentru mai multe detalii www.sci.ro
office@sci.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/service-civil-international-romania/2-pentru-sustinerea-taberelor-de-voluntariat