INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege impactul, alege increderea, alege Comunicatedepresa.ro! Cere o oferta personalizata pentru campanii electorale pe ziare.com, acasa.ro si comunicatedepresa.ro!
Contacteaza-ne la info@comunicatedepresa.ro sau la 0374.112.675.

Servicii SEO

De ce ai nevoie de servicii SEO pentru site-ul tau

Orice site are nevoie de servicii SEO pentru a creste in rezultatele motoarelor de cautare. Totodata, acestea te ajuta sa atragi clienti pe site-ul tau, pe termen scurt, mediu si lung.

Serviciile SEO cuprind atat promovarea site-ului si a brandingului, cat si optimizarea acestuia prin constructia de backlink-uri care sa ajute la cresterea site-ului in cautarile motoarelor de cautare.

Astfel, serviciile SEO cuprind publicarea de advertoriale SEO (denumite si articole SEO) pe site-uri de interes pentru publicul tinta al site-ului pe care-l detii.  In paralel insa, se vor publica si advertoriale publicitare pentru a face brand-ul cunoscut pentru public.

Advertorialele SEO insa, nu sunt materiale publicitare ci materiale jurnalistice, atractive pentru public, cu informatii de interes general, precum articole de tip cum sa, top-uri, studii de caz sau chiar editoriale. In acestea se va insera un link nativ catre pagina ta, astfel incat sa ii aduca o crestere in motoarele de cautare.

Pentru a atrage cati mai multi utilizatori, articolele trebuie sa fie publicate pe site-uri de interes pentru publicul pe care vrei sa-l atragi pe pagina ta. De asemenea, site-urile pe care publici articole SEO trebuie sa aiba Page Rank-ul mai mare sau cel putin egal cu al paginii tale, pentru a avea rezultate pozitive.

Obiectivele unei campanii de servicii SEO include generarea de trafic organic, pozitionarea site-ului mai sus in motoarele de cautare, cresterea vanzarilor, cresterea numarului de utilizatori care ajung pe site-ul tau, crearea de brand awareness, cresterea autoritatii domeniului site-ului tau precum si castigarea increderii clientilor in brandul tau.

Keyword Research

Keyword Research te ajuta sa gasesti cele mai bune cuvinte cheie pe care sa le vizezi in strategia de optimizare SEO.

Rank Tracking

Rank Tracking sau urmarirea clasamentului cuvintelor cheie te ajuta sa te asiguri ca site-ul este vizibil in motoarele de cautare.

Content Optimization

Optimizarea continutului ajuta site-ul sa se claseze mai bine si sa obtina rezultate mai bune in Google.

Ahref

Urmareste backlink-urile si mentionarile site-ului tau cu ajutorul site-ului Ahrefs, pentru a sti unde te situezi si ce trebuie sa mai faci.

Seo Spyglass

Cu ajutorul acestui tool poti vizualiza toate link-urile care sunt penalizate de Google, pentru a le eminima.

Articole SEO

Genereaza un backlink catre site-ul tau publicand articole SEO, cu continut nativ, pe site-uri cu autoritate mare.
De ce sa alegi comunicatedepresa.ro in strategia ta de servicii SEO?
  • Ai nevoie de servicii SEO deoarece acestea te ajuta sa urci in cautarile din Google
  • Pentru promovare SEO poti publica articole SEO instant, alegand dintr-o lista de peste 800 de site-uri din toate domeniile
  • Totul se intampla dintr-un singur loc, printr-un sistem automatizat, prin urmare castigi timp valoros pentru tine. Procesul dureaza maximum 3 minute
  • Promovarea SEO te ajuta la construirea unui brand awareness, atragand mai multi clienti pentru afacerea ta
  • Vei avea un consultant direct care iti va fi alaturi pentru orice problema
  • Peste 18 ani de experienta in media digitala
  • Peste 150.000 de articole publicate
Hai să discutăm despre proiectul tău!

Cu peste 18 ani de experiență în media digitală, Comunicatedepresa.ro este un instrument util si eficient de comunicare si informare publica.

Inainte de a trimite datele va rugam sa consultati Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate. Prin apasarea butonului “Trimite”, va exprimati acordul cu privire la acestea si acceptati sa fiti contactat de un reprezentant Comunicatedepresa.ro.

Mai multe informatii despre servicii SEO
Optimizare SEO
Pentru ca afacerea ta sa fie prezenta in primele afisari si sa ajunga usor la publicul tinta ai nevoie de o optimizare SEO.
Link Building
Link Building este o practica des intalnita cand vine vorba de SEO. Aceasta presupune constructia de backlinkuri.
Backlink
Un backlink mai este cunoscut si ca link inbound sau link de intrare de la un site catre un alt site, care ajuta la cresterea in motoarele de cautare.
Promovare SEO
Promovarea SEO ajuta un site, indiferent de tipul acestuia, sa se diferentieze de site-urile similare, in rezultatele motoarelor de cautare
Articole SEO
Articolele SEO, mai sunt cunoscute si ca Advertoriale SEO si au ca scop cresterea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.
Advertoriale
Advertoriale SEO, sunt articole informative, atractive, care duc la sporirea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.
Campanie SEO
O campanie SEO este un proces prin care site-ul tau poate creste in motoarele de cautare. 
Google Ads
Google Ads iti permite sa-ti promovezi afacerea persoanelor potrivite, in locul potrivit si la momentul potrivit, astfel incat sa atragi vanzari rapid.
Facebook Ads
Facebook Ads este platforma ideala pentru a creste vizibilitatea afacerii tale sau pentru a atrage rapid vanzari, atat prin campanii B2C cat si B2B.
Fonduri Europene
Beneficiare de granturi prin programele de Fonduri Europene au obligatia de a publica communicate de presa la inceputul si finalizarea proiectului.
Prin utilizarea site-ului, iti exprimi acordul cu politica noastra de folosire a cookie-urilor. Folosim cookie-uri pentru a-ti asigura o experienta pozitiva si o navigare intuitiva si relevanta. Accept