Tu ai folosit mașinile de închiriat de la FIVE?

Otopeni - 16 iunie 2023

Comunicat tip General in Auto

Serviciile de închiere auto au devenit din ce în ce mai utilizate în ultimii ani deoarece reprezintă o modalitate mult mai accesibilă de transport pentru majoritatea oamenilor. Astfel, persoanele care nu au propriul lor autoturism sau care au nevoie de un mijloc de transport în vacanță, pot opta pentru închirierea unei mașini.

rent a car Bucuresti

În marea majoritate a orașelor puteți beneficia de închirieri auto low-cost pentru o gamă diversificată de modele auto special concepute pentru toate preferințele clienților. Așadar, puteți alege mașina potrivită pentru dumneavoastră în funcție de dotările sau caracteristicile pe care le căutați.

Dacă doriți să apelați la serviciile companiei FIVE nu este necesar să vă depășiți bugetul. Puteți alege dintr-o multitudine  de mașini de închiriat la prețuri foarte accesibile. Pe lângă spațiu și confort, aveți parte și de diferite discount-uri în funcție de perioada și de durata călătoriei dumneavoastră.

Care este cea mai potrivită mașină de închiriat?

În cadrul companiei FIVE aveți posibilitatea de a alege un autoturism din toate categoriile: luxury, SUV, compact, microbus, low-cost sau cargo. Puteți beneficia de cel mai bun preț doar cu ajutorul companiei de rent a car București.

Cea mai potrivită mașină este cea care îndeplinește toate preferințele dumneavoastră. Fie că vă doriți o mașină spațioasă pentru o familie extinsă sau optați pentru una mai mică ce are un consum reduc, compania de rent a car are soluția potrivită.

Pe site-ul companiei găsiți în dreptul fiecărei mașini toate detaliile pe care ar trebui să le cunoașteți în cazul în care doriți să închiriați un autoturism. Detalii precum anul de fabricație, consumul și sistemul de transmisie sunt elementele cele mai importante care influențează decizia clienților.

De ce ar trebui să alegeți Dacia Logan

Dacia Logan este considerată o mașină de familie, comodă și cu un portbagaj destul de încăpător. Apărută initial în anul 2004, această mașină a evoluat de-a lungul anilor ajungând să fie printre cele mai utilizate mașini din Europa.

Aceasta este o mașină foarte practică, potrivită atât pentru mediul urban cât și pentru excursiile cu familia. Are un consum destul de mic, fiind indicate pentru vacanțe în care plănuiți să conduceți mult.

DETALII DESPRE DACIA LOGAN

ANUL DE FABRICAȚIE

NUMĂR DE LOCURI

TRANSMISIE

MANUALĂ

AER CONDIȚIONAT

DA

GEAMURI ELECTRICE

DA

CONSUM MIXT

CLASA

LOW-COST

De ce Dacia Logan este cea mai potrivită mașină pentru dumneavoastră?

Are un consum foarte mic (5%)Este potrivită atât pentru oraș cât și pentru un drum lungEste destul de spațioasă și confortabilăEste foarte ușor de condus

Iată ce trebuie să știți dacă doriți să închiriați o mașină – Întrebări frecvente

Care sunt documentele necesare pentru închirierea unui autoturism?

În cadrul companiei FIVE sunt necesare doar două documente pentru închirierea unui autoturism. Aveți nevoie de o copie a actului de identitate, fie că este vorba despre un buletin sau un pașaport și de una a permisului de conducere.

Ce vechime trebuie să aibă un șofer pentru a putea închiria o mașină?

Cele mai multe companii de rent a car solicită o copie a permisului de conducere care să aibă cel puțin un an vechime. Astfel, șoferul este mai experimentat și în același timp obișnuit cu traficul în zonele mai aglomerate. Majoritatea oamenilor care abia au obținut permisul de conducere sunt mai predispuși la a face anumite greșeli, întrucât nu au experiența necesară.

Ce se întâmplă dacă lovim autovehiculul pe care l-am închiriat?

Greșelile și neatențiile se întâmplă la tot pasul. Fie că avem experiență în conducerea mașinilor sau fie ca nu, oricui i se pot întâmpla accidente. Compania de la care ați închiriat autoturismul care a fost implicat într-un accident va raspunde pentru situația dumneavoastră.

Aceasta este responsabilă în a vă trimite un alt autovehicul în locul celui avariat, fără a se percepe costuri suplimentare.

Este necesară rezervarea din timp a unui autoturism?

În cazul în care aveți preferințe pentru un autovehicul anume, cel mai indicat este să îl rezervați cu mai mult timp inainte de călătoria dumneavoastră. Vara și iarna sunt considerate cele mai aglomerate perioade în care oamenii se îndreaptă către diferite destinații turistice.

În această situație, cel mai bine este să contactați din timp firma de la care doriți să închiriați o mașină pentru a vă asigura că o veți primi pe cea pe care v-o doriți.

Compania FIVE vă pune la dispoziție doar autoturisme de cea mai înaltă calitate, cu dotări moderne și prețuri competitive. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să accesați website-ul companiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/five-rent-a-car/tu-ai-folosit-masinile-de-inchiriat-de-la-five