Bosch sarbatoreste vanzarea a 10 milioane de unelte IXO

BUCURESTI - 4 octombrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Bosch anunta faptul ca a vandut 10 milioane de scule electrice IXO. Cu ocazia acestei aniversari, pana pe 30 noiembrie 2010, Bosch organizeaza un concurs prin care participantii pot castiga una din cele 10 surubelnite unicat, editie limitata, impodobite cu cristale Swarovski. Inca de la lansare, din anul 2003, surubelnita cu acumulator litiu-ion IXO a devenit cea mai vanduta scula electrica, succesul acesteia datorandu-se tehnologiei incorporate, care ii permite sa fie usoara, mica si practica.

Bosch sarbatoreste vanzarea a 10 milioane de unelte IXO

Surubelnita IXO cu acumulator de 3,6 V de la Bosch este mica, usoara si cu un design ergonomic. Datorita dimensiunii reduse si echilibrate, se poate lucra cu IXO in cele mai mici spatii. IXO este special creata pentru micile insurubari si montari care sunt inerente in intretinerea oricarei locuinte. In aceste activitati, IXO se dovedeste mult mai eficienta decat surubelnitele clasice. Cu o greutate de numai 300 de grame, ea poate fi manuita cu usurinta pentru a insuruba rafturi, a repara bicicleta sau la demontarea si montarea calculatoarelor.

Secretul succesului lui IXO consta in tehnologia acumulatorilor litiu-ion, regasita si in laptop-uri sau telefoane mobile. Acumulatorul cu litiu-ion este mai mic si mai usor decat acumulatorii obisnuiti, chiar daca are aceeasi forta. Un alt mare avantaj il constituie faptul ca acesta nu se auto-descarca, ci lucreaza la capacitate maxima, chiar si dupa ce a stat nefolosit timp de un an. In plus, acumulatorii cu litiu-ion nu prezinta efect de memorie.

Cu ocazia acestei aniversari, Bosch organizeaza o tombola online pe site-ul www.bosch-do-it.ro. Tombola are loc pana in data de 30 noiembrie 2010, iar prin simplul raspuns la o intrebare, participantii sunt inscrisi la tragerea la sorti pentru castigarea uneia din cele 10 surubelnite impodobite cu cristale Swarovski. Unealta IXO oferita ca premiu este editie limitata, iar valoarea totala a premiilor se ridica la 13.000 RON.

Regulamentul complet al promotiei este disponibil pe site-ul www.bosch-do-it.ro.

Despre Serviciul de Ajutor Maltez în România

Grupul Bosch este, la nivel international, cel mai important produator in industria tehnicii pentru autovehicule, a tehnicii industriale, a bunurilor de consum si tehnicii pentru cladiri. In anul 2009, cei aproximativ 270.000 de angajati au realizat o cifra de afaceri de 38.2 miliarde de Euro. Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH si circa 300 de filiale si reprezentante regionale in peste 60 de tari, iar prin parteneriate, Bosch este prezent in alte 150 de tari. Structura acestui concern mondial de dezvoltare, productie si distributie sustine politica de extindere continua a Grupului. Bosch investeste anual peste 3.5 miliarde de Euro pentru cercetare si dezvoltare, inregistrand peste 3800 de patente la nivel mondial. Prin produsele si serviciile oferite, Bosch urmareste imbunatatirea calitatii vietii oferind solutii fiabile si inovative.

Concernul a fost infiintat la Stuttgart in 1886 de catre Robert Bosch (1861 - 1942) sub numele de „Atelier de mecanicǎ fina si electrotehnica”. Structura Robert Bosch GmbH asigura independenta financiara, precum si libertatea antreprenoriala a Grupului Bosch. Aceasta ii permite companiei sa faca investitii pentru asigurarea viitorului sau, precum si sa respecte responsabilitatea sa sociala. Capitalui social al Robert Bosch GmbH este detinut in proportie de 92% de catre Fundatia Robert Bosch. Functiile de conducere ale grupului sunt indeplinite de Robert Bosch Industrietreuhand KG, care detine si majoritatea voturilor. Cealaltǎ parte este detinuta de familia Bosch si de Robert Bosch GmbH.Eleni Sefel
Corporate Communication

Robert Bosch SRL
Horia Macelariu 30-34
013937 Bucuresti, sector 1
ROMANIA
www.bosch.com.ro

Tel. + 40 21 4057529


eleni.sefel@ro.bosch.com