Facturi Online cu EfacturiPlus.ro

Iasi - 14 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate

Efacturiplus este un program de facturare online ce permite crearea facturilor, chitantelor si avizelor. Programul este online, nu necesita instalare si poate fi accesat de la orice pc sau tableta

Firma Servsistem  se extinde in domeniul Financiar. Incepand cu luna Iunie 2012, Servsistem a lansat pe piata programul de facturi online Efacturiplus.

Acest serviciu ofera posibilitatea realizarii in cateva minute a facturilor,  programul oferind si posibilitatea realizarii chitantelor, avizelor si facturilor proforme. Toate datele produselor si clientilor de pe facturi sunt salvate intr-o baza de date securizata, ele fiind utilizate automat la taierea noilor facturi, reducand astfel timpul de lucru. Fiind un program online, facturile sunt salvate pe un server, ceea ce ofera o securitate sporita informatiilor.

Efacturiplus ofera clientilor posibilitatea generarii documentelor in format pdf, salvarea lor pe calculator sau online, scoaterea rapida la imprimata sau trimiterea lor prin email. Totodata programul de facturi online Efacturiplus ofera posibilitatea importarii si exportarii listelor de produse si clienti.

Firma Servsistem ofera clientilor sai suport tehnic gratuit, avand angajati capabili sa raspunda la orice intrebare sau sa rezolve orice posibile probleme. Totodata firma Servsistem lucreaza intr-o relatie stransa cu clientii sai, acceptand sugestii si idei pentru optimizarea programului pentru usurarea utilizarii sale de catre clienti.