Ziua de cumparaturi a lui Mos Craciun

Iasi - 10 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Data de 17 Decembrie 2012 este o zi speciala pentru magazinul online Copiidevis.ro. Mai exact, pentru a veni in ajutorul lui Mos Craciun, Toate produsele achizitionate in acea zi vor beneficia de transport gratuit. Mail mult sunt pregatite si peste 2000 de produse cu reduceri substantiale de pana la 50%.

Luna decembrie este o luna extrem de frumoasa. Avem parte de prima ninsoare, vine Mos Nicolae si apoi Mos Craciun, e Revelionul, toata lumea are vacanta sau liber de la servici. 

Insa luna Decembrie vine si cu foarte multe cheltuieli. De aceea este foarte important sa cautati si sa profitati de ofertele speciale oferite de magazine in aceasta perioada. 

Un astfel de magazin este magazinul online pentru copii Copiidevis.ro care pe data de 17 Decembrie 2012 organizeaza Ziua de Cumparaturi a lui Mos Craciun. Astfel in aceasta zi toate comenzile beneficieaza de transport gratuit indiferent de destinatie sau de valoarea comenzii. 

Mai mult magazinul online Copiidevis.ro ofera in ceasta zi reduceri de pana la 50% la peste 2000 de produse special alease pentru sarbatoare craciunului.

Astfel cumparand cadouri din magazinul Copiidevis.ro veti scapa de stresul cheltuielilor si va veti putea bucura din plin de sarbatorile iernii.

Despre servsistem

Copiidevis.ro este un magazin online pentru copii ce se specializeaza in comercializarea de produse pentru ingrijirea bebelusilor, jucarii pentru bebelusi dar si pentru adolescenti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/servsistem/ziua-de-cumparaturi-a-lui-mos-craciun