Regatta Marii Negre Audi - invitatie la aventura

BUCURESTI - 15 iulie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Vineri, 18 iulie, Set Events da startul celei de-a treia editii a concursului international de veliere Regatta Marii Negre Audi, in marina Ana Yacht Club din Eforie Nord. Evenimentul se va desfasura pe parcursul a trei zile, pana duminica, 20 iulie.

Conferinta de presa care va marca deschiderea oficiala a Regatta Marii Negre Audi va avea loc vineri, 18 iulie, in marina Ana Yacht Club, iar tema principala va fi dezvoltarea pietei nautice romanesti. In cadrul conferintei vor lua cuvantul: Bogdan Craiciu (Set Events), Tatiana Stroescu (Audi Romania) si Evelina Necula (DTZ Echinox Consulting).
Timp de trei zile, Regatta Marii Negre Audi, primul eveniment de acest gen organizat in Romania dupa o absenta de peste 70 de ani, va oferi invitatilor sai si nu numai prilejul de a intra in lumea elegant a unui sport nobil, yachtingul. Desi accesul in marina se poate face numai pe baza de invitatie, regatta din larg poate fi urmarita si de pe plaja publica.
Probele de concurs vor fi tipice regattelor, respectiv “in shore” parcurgand distanta dintre Eforie si Costinesti in cel mai scurt timp si “off shore” indemanarea de a naviga pana la un punct fix in larg si intoarcerea in port. In buna traditie a competitiilor de acest gen, Regatta Marii Negre Audi va fi insotita de doua petreceri high-class (in zilele de vineri si sambata), in cadrul carora va fi evidentiat atat specificul romanesc, cat si cel international. De asemenea, momentele artistice (jonglerii cu foc, dansuri capoeira, concert Alexandrina Hristov) vor intretine spiritul de eleganta, relaxare si aventura al regattei.

Despre SET EVENTS

SET EVENTS - PR/BTL COMPANY
Adriana Tica
PR SPECIALIST
0727.811.852
adriana@setevents.ro