Romanian Boat Show, a 8-a editie a expozitiei de yachturi si ambarcatiuni se deschide pe 22 mai in Piata Constitutiei

BUCURESTI - 15 aprilie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Turism

Cea mai longeviva expozitie de yachturi si ambarcatiuni, Romanian Boat Show, se va desfasura anul acesta in perioada 23 – 27 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

 “Ne bucuram de invitatia lansata de domnul Alexandru Frunza, coordonatorul proiectului Aqua Fest, de a sustine evenimentul si de a transforma Bucurestiul, pentru o luna, intr-un loc in care apa este celebrata sub forme inedite care for face deliciul vizitatorilor.” 

Bogdan Craiciu, Director General Romanian Boat Show

Pe o suprafata de 6000 de metri patrati, cei mai importanti distribuitori din Romania vor prezenta publicului larg yachturi elegante, barci practice dar si accesori pentru toate sporturile de apa.

Anul acesta Romanian Boat Show saluta initiativa Organizatiei Natiunilor Unite de a inaugura Anul International al Cooperarii in Domeniul Apei. Cu aceasta ocazie Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti in colaborare cu Primaria Municipiului Bucuresti, Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, Administratia Nationala Apele Romane organizeaza in perioada 9 mai – 9 iunie Aqua Fest in Bucuresti.

Romanian Boat Show sustine acest eveniment, considerand ca sprijiul sau este o datorie de onoare si se bucura ca poate face parte din echipa de exceptie care va organizeaza Aqua Fest.

“Ne bucuram de invitatia lansata de domnul Alexandru Frunza, coordonatorul proiectului Aqua Fest, de a sustine evenimentul si de a transforma Bucurestiul, pentru o luna, intr-un loc in care apa este celebrata sub forme inedite care for face deliciul vizitatorilor.”, a declarat Bogdan Craiciu, Director General Romanian Boat Show.

Accesul in cadrul Romanian Boat Show se va face pe baza de invitatii sau bilete care se achizitioneaza la intrare, la pretul de 15 Ron. Elevii si studentii se bucura acces gratuit in cadrul expozitiei.

Pentru detalii despre eveniment, Carmen Nechita, PR Manager Romanian Boat Show va sta la dispozitie la numarul de telefon 0720 534 084 sau pe email la carmen@setevents.ro

Eveniment organizat de Set Events.

Parteneri Eveniment: Peroni, Metaxa, True Tonic, The Harbour, Forbes, Esquire, Yacht Expert, Auto Expert, Motor Expert, Yachting Pleasure, Metropotam.