Romanian Boat Show susţine Aqua Fest Bucureşti

BUCURESTI - 8 mai 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle

Romanian Boat Show, expoziția de yachturi și ambarcațiuni aflată în acest an la cea de-a opta ediție, își dechide porțile peste două săptămâni.
În perioada 22 – 26 mai, iubitorii de sporturi nautice sunt invitați să descopere ultimele noutăți în materie de yachturi, ambarcațiuni dar și sporturi de apă, în Piața Constituției.

Anul acesta Romanian Boat Show este partener Aqua Fest București care se va desfășura în perioada 10 mai – 9 iunie, în București. Festivalul a apărut ca urmare a inițiativei UNESCO de a organiza „Anul internațional de cooperare în domeniul apei” și va reuni o gamă largă de activități care vor fi dedicate apei.

Alături de Primăria Municipiului București, Apa Nova București, Direcția pentru Sport și Tineret Romanian Boat Show a văzut ca o datorie de onoare alăturarea în acest eveniment pe care îl susține și îl promovează pentru a-l face cunoscut în rândul bucureștenilor și nu numai.

Programul complet al festivalului se află pe siteul official al evenimentului (www.aqua-tv.ro).

Reprezentanții presei sunt așteptați la ceremonia de deschidere a festivatlului Aqua Fest, vineri 10 mai 2013, ora 12:00, la sediul Comisiei Nationale a României pentru UNESCO din str. Anton Cehov nr.8 (zona                   B-dul Primăverii).

Persoană de contact: Alexandru Horia (tel. 0744 425 662)

 

Parteneri Romanian Boat Show: Ford, Peroni, Metaxa, True Tonic, The Harbour, Forbes, Esquire, Yacht Expert, Auto Expert, Motor Expert, Yachting Pleasure, Metropotam.

 

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/set-events/romanian-boat-show-sustine-aqua-fest-bucuresti