ISMB sprijina Cupa Liceelor la Street Dance, editia a III-a

BUCURESTI - 12 decembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti sustine editia cu numarul trei al celei mai asteptate competitii de street dance intre liceeni.

Succesul inregistrat de editile anterioare ale Cupei Liceelor la Street Dance, numarul mare de licee participante, implicarea profesorilor si a parintilor, au fost argumentele care au dus la implicarea ISMB-ului in acest proiect. In plus, dedicatia cu care liceenii au participat in anii trecuti, au subliniat caracterul educativ al evenimentului, un mod de a petrece timpul liber invatand ce inseamna spiritul de echipa, de competitie si de fair play.

Editia a treia a Cupei Liceelor la Street Dance organizata de Seven Communications si Living Dance va avea loc la inceputul primaverii lui 2009. Numarul tot mai mare de participanti de la o editie la alta si implicit cresterea calitatii coregrafiilor, au transformat acest concurs intr-unul care formeaza viitorii profesionisti ai acestui gen de dans. De altfel, multe dintre trupele ocupante ale primelor locuri la editiile trecute, au primit invitatii de a participa la diverse show-uri televizate.

Inca din toamna acestui an, liceenii au inceput pregatirea trupelor care vor intra in concurs.

Competitia din 2009 se anunta mult mai dificila dar si mult mai spectaculoasa prin elementele ce vor alcatui show-ul pregatit de organizatori. In plus, in acest an, va lua nastere si un site dedicat acestui eveniment www.clsd.ro, care le va permite pasionatilor acestui stil de dans sa fie la curent cu noutatile din domeniu, cu stirile despre Cupa si nu in ultimul rand le va oferi un mediu in care sa interactioneze.

Asteptam nerabdatori evenimentul care a inceput si continua sa scrie istoria street dance-ului in Romania.

Despre Seven Communications

Prima editie a Cupei Liceelor la Street Dance a avut loc in 2007. Un an mai tarziu, in 2008, batea toate recordurile ca numar de participanti la un eveniment independent organizat vreodata pentru liceeni: peste 1000 de persoane la primele 3 etape si aproape 2000 in finala. Street dance-ul a devenit rapid modul lor de comunicare si de exprimare.
Acest gen de dans continua sa influenteze noile generatii... De aceea, Cupa Liceelor la Street Dance este in fiecare an, scena “dezbaterilor” pe care orice tanar prin dans si miscari spectaculoase reuseste sa se faca auzit.
www.clsd.ro


Elena Dobrogeanu
SEVEN Communications
PR Director
Tel : 0723547875
e-mail: elena.dobrogeanu@seven.com.ro
www.seven.com.ro