OkapiSound iti prezinta primul showcase de productie muzicala din Romania

BUCURESTI - 6 aprilie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Casa de productie muzicala OkapiSound te invita joi, 9 Aprilie, incepand cu orele 21, in club Gossip, la lansarea materialului de debut semnat Agresiv – „REFRESH” - The remixes.

Fii prezent la primul showcase din Romania in care duoul de producatori „Agresiv”, adica Mihai Ghidarcea si Vlad Lucan, iti propune o noua abordare a muzicii pe care ai ascultat-o pana acum! Un „sound” altfel, o varianta „fresh” a unor piese mai vechi sau mai noi, apartinand unor artisti de talie internationala precum: Madonna, Kanye West, Nelly Furtado sau Jay-z vor fi mixate live, oferindu-ti viziunea „Agresiv” asupra productiilor muzicale.
In cadrul serii vor urca pe scena invitatii, prietenii si in acelasi timp colaboratorii celor doi: Grasu XXL, Bitza, Maximilian, Guess Who, Spike si JJ, interpretand piese compuse si produse de Agresiv.
Muzica mixata live, invitati speciali si efecte vizuale hipnotice realizate de www.fgx.ro vor face din noaptea de 9 aprilie o experienta completa care-ti va electriza simturile.
Si pentru ca stim ca-ti va placea materialul semnat Agresiv – „REFRESH”- The remixes, il vei putea downloada gratuit de pe site-ul www.okapisound.com incepand cu 9 aprilie 2009, data de lansare si a site-ului oficial al casei de productie OKAPISOUND. Primii 100 veniti vor primi cate un CD „REFRESH” gratuit. Accesul la eveniment este 15 RON.
OkapiSound isi propune, o data cu lansarea sa pe piata, sa depaseasca limitele de gen ale muzicii venind cu o viziune noua si mult mai interesanta atat asupra pieselor autohtone cat si a celor internationale. OkapiSound este o casa de productie full service, oferind de la servicii de creatie (texte si negative) pana la vocal coaching si inregistrari. Mai multe detalii pe www.okapisound.com

Despre Seven Communications

Stefan Mircea
Event manager OkapiSound
tel 0723 445 889
mircea@okapisound.com

Luiza Dumitras
office@seven.com.ro