Seara Devoratorilor de Moda

Constanta - 12 mai 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

TVR 2 si Diva Models va invita la “Seara Devoratorilor de Moda” pe 14 si 15 mai la complex Melody din Mamaia.

Cel mai important eveniment de fashion de pe litoral va asteapta intr-un cadru unde bunul gust, luxul si stralucirea vor fi ingredientele unui show incendiar.

Intr-un decor special, plin de lumina si culoare, vom admira cele mai noi tendinte in materie de imbracaminte, incaltaminte, lenjerie, coafura si accesorii.

Timp de doua zile, Complexul Melody va fi locul de intalnire al celor mai buni specialisti in hairstyling si make-up si al celor mai cunoscuti designeri autohtoni, dar si debutanti.

Ajuns la cea de-a XI-a editie, primul eveniment din seria “Caravanei Modei ” de anul acesta, va fi ghidul de frumusete al acestui sezon care se adreseaza femeilor puternice care stiu sa aleaga cele mai bune si mai inovative produse.

Despre Seven Communications

“Seara Devoratorilor de Moda” face parte din “Caravana Modei”, evenimentul desfasurandu-se de-a lungul a 6 editii anuale in orasele Constanta, Bucuresti, Brasov, Oradea.

“Seara Devoratorilor de Moda” a debutat pe scena evenimentelor mondene in februarie 2004, prima editie desfasurandu-se la hotel Rex din Mamaia unde s-a bucurat de participarea a 15 case de moda.

“Caravana Modei” este o campanie nationala de promovare a modei si a designerilor autohtoni, precum si a tendintelor de actualitate in make-up si hair-styling.

Eveniment organizat cu sprijinul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, Romexpo si Fepaius.

Parteneri media: Tv Neptun, Sky Radio, Zile si Nopti.

Parteneri: sianimage.ro, Melody Bar, Star Limos, Save&Self Security, Las Vegas, Crazy Colors, Cazino Queen.

Cornel Costan
manager diva models
tel. 0728844444
0728998998

diva_models@yahoo.com