Trupa Lunatic debutează cu piesa originală „Trandafiri”

BUCURESTI - 2 decembrie 2020

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Povestea Lunatic a început acum 2 ani când, deși numele trupei era AirQuotes la acea vreme iar focusul era pe cover-uri, ne definea același lucru ca și azi: oameni cu super-chimie și o mare sete de muzică. Am avut o serie de concerte live în acești doi ani și multă muncă de perfecționare și echilibru. Azi avem o sinergie care ne place.

Lunatic

Lunatic

 "Trandafiri" este expresia unor sentimente nu foarte suave, dar cât se poate de constructive. Pentru că noi credem că protestul, în orice formă, e necesar și face bine. Mesajul nostru nu e unul politic, e un îndemn la reacție. 

Lunatic

Primul suflu de inspiraţie vine la începutul lui 2019, când Radu, fost concurent X-Factor, se alătură trupei la voce. Timbrul distinct al lui Radu dă trupei un sound nou și un vibe diferit față de ce făcusem până atunci și, pentru că sună bine, mai facem două upgrade-uri. Așa că anul 2020 începe cu venirea lui Marius (prieten vechi al trupei) la tobe şi, în scurt timp, a lui Cătălin la voce. Alegem să ne numim „Lunatic”, caracterizând stilul trupei mai degrabă în sensul englezesc al
cuvântului. Pentru că pasiunea noastră pentru ceea ce facem e nebună și la fel e și mood-ul pieselor pe care le pregătim de lansare. Nu suntem foarte convenționali și nici nu ne dorim. Ceea ce vrem e ca și oamenii să simtă ce simțim noi când cântăm.

Trandafiri”e prima noastră piesă originală, născută pe fondul zgomotului electoral din perioada asta. Următoarea piesă care va fi lansată este expresia unor sentimente cât se poate de...umane și firești. Nu ne cosmetizăm temele și nu căutăm să fie comerciale. Suntem niște tipi simpli care cântă despre ceea ce simt, atunci când simt. În plus, membrii trupei au fonduri muzicale foarte diferite, iar asta face ca și soundul să fie unul complex. De la reggae la heavy metal, de la grunge la hip-hop, Lunatic le înglobează pe toate astăzi.


Componenţa trupei Lunatic:

 

Cătălin Constantin – Voce

Marius Deak – Tobe

Robert Romanca – Chitară

George Tacciu – Chitară

Radu Hârşulescu – Bass/Voce

Dan Isop – Clape

 

Ne-am dori să anunțăm data următorului concert, dar nu ne lasă pandemia. Ceea ce putem să promitem este că luna aceasta vom lansa a doua piesă, de data asta cu sentimente mai plăcute. Putem fi găsiți pe Facebook  și Youtube.