SevenSins.ro si-a imbogatit oferta de lenjerie intima cu produse XL-XXL, marca Andalea

BUCURESTI - 28 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, Internet

Incepand din luna ianuarie 2013, magazinul online SevenSins va ofera o noua gama de lenjerie sexy, venind in intampinarea doamnelor ce poarta masuri mari.

Lenjerie Andalea pentru masuri mari (XL, XXL)

Lenjerie Andalea pentru masuri mari (XL, XXL)

Noile produse, marca Andalea, sunt fabricate in Polonia si similar cu restul lenjeriilor din oferta SevenSins, sunt realizate din materiale de calitate inalta, finisate in detaliu si sunt prezentate in ambalaje atragatoare.

Colectia Andalea cuprinde diverse modele de lenjerie: chemise-uri, seturi sexy, corsete, costume sau halate, ce pot fi comandate direct din stoc, fiind disponibile exclusiv in masuri mari, XL si XXL.

Produsele sunt expediate in 24-48 de ore oriunde in tara, iar comenzile ce depasesc valoarea de 199 lei beneficiaza de livrare gratuita.

Clientii din Bucuresti pot ridica comenzile inclusiv de la sediu, unde pot si proba lenjeria dorita. Pentru detalii si comenzi, va stam la dispozitie in showroom-ul nostru din zona Mall Vitan - Str. Alexander von Humboldt, nr. 10, Sector 3, Bucuresti sau la numerele de telefon: 021.539.22.00 / 0721.22.33.88.Va asteptam sa ne vizitati, avem masuri pentru toate dorintele!