sfera communication


Descrierea companiei sfera communication

Homedirect.ro este o noua platforma rezidentiala si de imobiliare, unica in Romania, care foloseste o tehnologie speciala de cautare pentru a pune la dispozitia vizitatorilor cea mai mare baza de date de anunturi imobiliare din tara, respectiv peste 276 000 de oferte imobiliare. In plus, homedirect.ro le ofera acestora sfaturi utile pentru cumpararea sau vanzarea unei case, consultanta pentru gasirea celor mai bune solutii de finantare sau de asigurare, idei creative si sfaturi pentru renovarea si redecorarea locuintei, precum si informatii practice despre mutarea intr-o noua casa.
Burda este un brand de renume in lumea mass-media. Istoria sa incepe cu succesul fulminant al revistei Burda Moden in Germania anilor ’50. Infiintarea editurii cu acelasi nume a contribuit decisiv la inflorirea economica a Germaniei devastate de consecintele razboiului. Astazi, Burda este o editura ale carei reviste apar din occident pana in sud-estul Europei. Este editura care a crezut in est la fel de mult ca si in vest si care a impus o traditie pe piata revistelor: calitate si respect pentru cititori!
Burda Romania este prezenta pe piata din 1999. In ultimii trei ani, Burda Romania a implementat un ambitios proiect de extindere a domeniului editorial, preluand o companie de succes, Casa Lux si titluri cu traditie pe piata revistelor auto (Autoshow). In momentul actual Burda tipareste 19 reviste periodice de succes printre care: Burda, Ioana, Casa Lux, Men’s Health, Autoshow, Cool Girl, Practic in bucatarie. In prezent Burda Romania se gaseste in plin proces de consolidare a titlurilor sale pe piata revistelor din Romania, neignorand viitoare oportunitati de dezvoltare si crestere a numarului de reviste din portofoliu.

Comunicate sfera communication :

Vezi toate comunicatele companiei sfera communication.