SGI

Comunicate de presa si evenimente pe tema SGI

 • SGI

  Bucuresti - 10 noiembrie 2010

  Comunicat de PRO SYS

  ... SGI®. Prin adaugarea produselor SGI, PRO SYS oferă soluţii de top pentru companiile mari si foarte mari care au nevoie de sisteme de calcul foarte puternice. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: pro sys , sgi , truster , servere , storage

  Vezi toate comunicatele de presa despre SGI

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul SGI.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la SGI. Informatiile despre SGI cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul SGI, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la SGI, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.