Mos Craciun lucreaza la No Surprises

BUCURESTI - 10 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

In anul 2008 va asteptam cu si mai multe surprize ... Iepurasul de Pasti si Mos Nicolae si-au depus deja C.V.-urile la noi!

Mos Craciun lucreaza la No Surprises

Mos Craciun lucreaza la NO SURPRISES

Anutam pe aceasta cale ca toti copiii care au fost cuminti au primit de Craciun cadourile intr-un mod mult mai organizat si mult mai precis.
Aflat in cautarea unui sistem mai bun de a ajunge la toti copiii de Craciun, Mosul a hotarat de aceasta data sa lucreze la NO SURPRISES.
In mod normal, de indata ce Mosul a apelat la ajutorul profesionistilor, toate creaturile fantastice l-au urmat.
Avand o experienta vasta in organizarea de evenimente, cei de la NO SURPRISES nu au stat mult pe ganduri si au ales pentru Mos Craciun singurul loc unde acesta ar putea intalni toti copiii, Plaza Romania.
Astfel, in luna decembrie, Plaza Romania a devenit Tara lui Mos Craciun si a tuturor creaturilor fantastice care-i sunt ajutoare, taramul fantastic unde copiii asteapta dintotdeauna sa-l intalneasca pe adevaratul Mos.
Insotit de respectabila si blanda doamna Craciun, spiridusi, Craiasa Zapezii, Elfi, reni si chiar ingerasi, Mosul a reusit sa asculte dorintele tuturor copiilor.
In fiecare zi a lunii decembrie, Plaza Romania a fost vizitata de personaje fantastice si colindata de vocile angelice ale corurilor de copii Allegretto,Carmina, Adagio si Dinu Lipatti. Ati putut vedea dansurile vesele ale copiilor din trupele Arabesque si Dinamique , iar Masca v-a facut cateva demonstratii de magie, aratand ca este gata oricand sa-i tina locul lui Mos Craciun.
Pe batranul Mos Craciun l-ati putut gasi intotdeauna odihnindu-se in jiltul sau langa bradul impodobit si pregatit intotdeauna sa-i asculte pe cei mici. Iar daca v-ati ratacit, spiridusii , zanele si celelalte creaturi ti-au aratat drumul cel bun.

Despre SGS INFO CONSULT

Agentia No Surprises – agentie organizatoare de evenimente – organizeaza evenimente gen Team Building, Family Day, Action Day, Christmas Party, Kids Party, Nunti si Botezuri de 12 persoane pana la 6.000 persoane iar evenimentele organizate pentru clientii precum: Coca Cola, Philips, Ambasada Olandei, Lindab, P&G, Pepsi, Tuborg, Pfizer …. sunt cartea noastra de vizita.
Alegeti No Surprises si veti avea cele mai frumoase amintiri si cele mai
placute surprize!
No Surprises
Your Party Organizer