1000 de motive de a fi cu cineva

BUCURESTI - 25 august 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Peste o mie de fani s-au alaturat comunitatii Everybody needs somebody.

1000 de motive de a fi cu cineva

« Everybody needs somebody » este o pagina de pe Facebook, care si-a propus sa adune 1000 de motive pentru care viata e mai frumoasa cu cineva sub umbrela.
Ipoteza de la care au pornit initatorii este ca «Viata e mai frumoasa cand ciocnesti cu cel drag un pahar de vin, cand admiri rasaritul in doi si cand probezi ochelari de soare si primesti un zambet ca da, ti se potrivesc.»
Oricine poate sa adauge pe wall un motiv la colectie. Deja pagina este plina de comentariile fanilor paginii. De exemplu Elly a dat ca motiv 'Poate ca ai visat urat si te-ai speriat si nimic nu e mai frumos decat trezitul > langa cineva,acel cineva care te ia in brate ;) '. Iata ce a declarat Andi: „Pentru ca nimeni nu poate stopa dorinta omului de a-si imparti viata cu cineva.”
La sfarsitul campaniei, motivele vor fi adunate intr-o mini-enciclopedie si ilustrate de catre un grafician talentat.
Autorii campaniei, cei de la Umbrella for two, asteapta cu nerabdare sa stranga cele 1000 de motive.

Despre shortCUT

UmbrellaforTwo este prima agentie de matchmaking din Romania dedicata oamenilor care provin din mediul corporate, care a preluat principiile de head-hunting din recrutarea profesionala si le aplica in aria sentimentala, in scopul facilitarii de relatii pe termen lung.
Intrati pe http://facebook.com/everybodyneedssomebody pentru a participa la discutie!
floroister@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/shortcut/1000-de-motive-de-a-fi-cu-cineva