sighisoarablues

Comunicate de presa si evenimente pe tema sighisoarablues

 • sighisoarablues. Sighisoara Blues

  sighisoarablues

  Sighisoara, Mures - 10 septembrie 2020

  Comunicat de Craft Interactive

  Cea de a 15-a ediție a Festivalului Internațional de Blues de la Sighișoara se reprogramează pentru perioada 26-27 Martie 2021, programul festivalului rămâne neschimbat. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sighisoara , blues festival , sighisoarablues , festival de blues

  Vezi toate comunicatele de presa despre sighisoarablues

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sighisoarablues.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sighisoarablues. Informatiile despre sighisoarablues cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sighisoarablues, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sighisoarablues, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.