Site-ul SigmaNET.ro are un nou design al paginii principale!

BUCURESTI - 5 iulie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Daca pana acum, am anuntat lansari de servicii noi pentru clientii nostri, acum va comunicam ca SigmaNET.ro are de cateva zile o noua pagina principala, mai adaptata pentru cerintele tuturor celor care ne acceseaza zilnic site-ul, cu mai multe promotii si oferte.

"Dupa cum ati putut observa, de o saptamana, prima pagina a site-ului www.SigmaNET.ro, s-a reinvetat, a prins culoare si a incercat sa se evidentieze mai bine in fata celor care ne viziteaza zi de zi", a declarat Bogdan Socol managing partner SigmaNET.

Noua Pagina Principala este acum mai ordonata, cu un design aerisit, mai bine structurata, clientii pot ajunge mai usor astfel la informatiile de care au nevoie.

Am incercat sa imbinam cat mai bine noutatile, promotiile si ofertele noastre cu avantajele pe care le au clientii cumparand de la SigmaNET.

Odata cu redesign-nul paginii de start, zona de promotii a primit o greutate mai mare, fiind prezentate oferte speciale din trei categorii diferite care se afiseaza in functie de cautarile facute de vizitator.

De asemenea sunt evidentiate si lichidarile de stoc, pentru a afla mai repede ce se poate cumpara la super preturi, SigmaNET avand de multe ori produse cu discount-uri si de 70-80%.

Serviciile exclusive SigmaNET, Garantie pe Viata (http://www.sigmanet.ro/special.php?id=31), Zero Pixeli Morti (http://www.sigmanet.ro/special.php?id=80), Pick Up and Return (http://www.sigmanet.ro/special.php?id=49), 30 Zile Timp de Razgandeala (http://www.sigmanet.ro/special.php?id=81), au acum o zona speciala mult mai vizibila cu link-uri care duc la informatia de care au nevoie clientii sa inteleaga aceste avantaje competitive mai bine.

Cei pasionati de noutati din lumea IT-ului au si ei o zona dedicata cu ultimele articole scrise pe blog, si care acum sunt evidentiate inca din prima pagina a site-ului. Pe blog puteti gasi de la cele mai noi produse lansate pana la concursuri sau diferite campanii de fidelizare pentru clientii SigmaNET.

"In speranta ca noul homepage este acum pe placul mult mai multor vizitatori, fie ei clienti sau nu, dorim sa stim care sunt opiniile lor, orice sfat sau idee de imbunatatire fiind bine venite pe adresa noastra promo@sigmanet.ro", mai declara Bogdan Socol managing partner SigmaNET.

Despre SigmaNet.ro

Activitatea SigmaNET.ro se concentreaza pe promovarea solutiilor hardware & software de inalta clasa atat pentru firme cat si pentru utilizatorii casnici. Oferim clientilor nostri SOLUTII pentru necesitatile lor, nu simple echipamente de tehnica de calcul.Serviciile profesionale de garantie si postgarantie, asistenta tehnica la standarde inalte si serviciile speciale, ne recomanda ca fiind un partener serios si cu o mare capacitate de acoperire a necesitatilor clientilor nostrii. Echipa noastra este formata din oameni tineri si dinamici, in permanenta legatura cu lumea IT&C-ului.SigmaNET este partenerul tau de incredere!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sigma-design-co/site-ul-sigmanet-ro-are-un-nou-design-al-paginii-principale