silhouette

Comunicate de presa si evenimente pe tema silhouette

 • silhouette

  Bucuresti - 18 octombrie 2007

  Comunicat de Ideal Contour

  Salonul de intretinere corporala Ideal Contour va aduce in aceasta toamna o impachetare cu gel de cafea (arde grasimea) si alge marine (accelereaza eliminarea) ce permite realizarea unor tratamente globale, complete si cu rezultate deosebite, inca de ...     comunicatul de presa

 • Vezi toate evenimentele despre silhouette

  Vezi toate comunicatele de presa despre silhouette

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul silhouette.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la silhouette. Informatiile despre silhouette cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul silhouette, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la silhouette, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.