Antreprenorii din nord-vestul țării sunt invitați la Gomag MeetUp Cluj, pe 15 mai 2024

Cluj-Napoca - 13 mai 2024

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Următorul eveniment Gomag are loc la Cluj Napoca, pe 15 mai 2024, și aduce împreună peste 100 de antreprenori într-un cadru fantastic de inovație și networking, în scopul dezvoltării afacerilor.

Ultima zi de înscrieri la Gomag MeetUp Cluj, eveniment pentru antreprenori, pe 15 mai 2024

Gomag MeetUp Cluj are loc la The Office Conference Centre și începe de la ora 15:00 cu recepția participanților, în timp ce conferința propriu-zisă ia startul la ora 16:00.

8 oameni de afaceri cu business-uri validate vor urca pe scena conferinței, începând de la experți în diverse arii ale comerțului online, până la proprietari de magazine online, pregătiți să împărășească participanților experiențe menite să îi inspire.

Înscrierile la Gomag MeetUp sunt încă deschise până azi, 13 mai, ora 23:30.

Echipa Gomag oferă în plus un extra discount pentru oamenii din comunitate - dacă vrei să participi și tu la eveniment, folosește codul GomagMeetUPCJ și ai 10% reducere la înregistrare!

Ofertă valabilă doar azi, până la ora 23:30.

Programul Gomag MeetUp Cluj 2024

Formatul evenimentelor Gomag MeetUp este perfecționat de la an la an astfel încât să includă oportunități și formate de învățare diverse pentru toti participanții prezenți.

În acest sens, MeetUp Cluj include atât sesiuni individuale susținute de experții invitați, cât și un panel de discuții cu antreprenori de succes.

În plus față de ediția de anul trecut, pe 15 mai participanții la MeetUp Cluj vor avea parte de un mini-workshop în cadrul cărora vor asista la analiza live a multiple site-uri propuse de cei prezenți în sală.

Altfel spus, ai chiar tu posibilitatea sa obții o analiză live pentru magazinul tău online, precum și idei, răspunsuri și sfaturi personalizate specific pentru a-ți optimiza magazinul și oferta activă pe site!

E o oportunitate extrem de valoroasă ce depășește cu mult costul biletului de participare, care, de altfel, include și un bonus constând în materiale digitale marca Academia de eCommerce, în valoare totală de 1763 de lei.

Acest bonus poate fi accesat imediat ce îți rezervi locul la eveniment.

Printre speakerii care vor urca pe scena evenimentului se numără Cosmin Dărăban (CEO Gomag), Rareș Bănescu (CEO theMarketer), Cătălin Macovei (CEO Truda.io), Călin Biriș (Founder Online Mastery România), Mihai Brehar (CEO & Founder Tagual), dar și clienți Gomag care vor fi intervievați în cadrul unui panel moderat de Andreea Rusz (Team Leader Gomag).

Evenimentul începe de la ora 15:00 cu recepția participanților și se încheie la 20:30.

De ce să participi și tu la Gomag MeetUp Cluj

Gomag MeetUp Cluj este un eveniment dedicat antreprenorilor din nord-vestul țării, așadar dacă ești din Cluj, Sălaj, Bistrița, Maramureș, Satu Mare, Bihor, Alba Iulia, Hunedoara sau alte zone apropiate, acum ai ocazia să te întâlnești față în față cu reprezentanții Gomag, dar și cu alți +100 de participanți de la care poți obține inspirație, răspunsuri și idei noi pentru dezvoltarea propriului tău proiect.

Pe lângă această oportunitate remarcabilă de networking, ai ocazia sa prinzi cele mai noi trenduri, strategii și bune practici legate de creșterea, scalarea și promovarea afacerilor online.

Sesiunile evenimentului abordează subiecte precum principii de marketing pentru atragerea clienților cu potențial, tehnici de email marketing și fidelizarea clienților pentru maximizarea ratei de conversie, instrumente noi pe care le poți folosi pentru a economisi resurse și a obține rezultate mai bune, dar și principii de business, antreprenoriat și sistemul pentru scalare pe care îl poți replica în planul tău de acțiune.

Nu în ultimul rând, un motiv important pentru care să participi la Gomag MeetUp Cluj pe 15 mai este faptul că, pe lângă informațiile și datele obținute la eveniment, imediat ce rezervi biletul primești acces la bonusuri suplimentare, în valoare de 1763 de lei, constand în cursuri online, checklist-uri și materiale PDF.

Evenimentul este susținut de theMarketer, Limitless Agency, DoAds, GS1 România, C Solution – PlățiOnline + PoștaPanduri Pachetomate, Woot.ro, tbi bank, FAVI, Selectsoft, Update Advertising.

Te-ai decis? Vino și tu la MeetUp Cluj - înscrierile sunt deschise până azi, 13 mai 2024, inclusiv, iar numărul locurilor disponibile scade repede!

Despre Gomag

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vând peste 4.200 de magazine online din toate industriile. Printre clienții acesteia se numără MindBlower, Supermercato, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, Sportselect, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori și mulți alții.

Platforma se diferențiază de concurență prin funcționalități native exclusive pentru piața românească, precum servicii dedicate de plată și livrare prin GPayments și GShipments, instrumentul de automatizare marketing Gomag Campanii Google Ads, Gomag Insights, generator AI pentru descrieri de produse - Gomag Prompt, modulul de creare landing page & blog direct în platformă, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator temă și 180+ de aplicații presetate.

Descoperă detalii aici www.gomag.ro/blog/meetup

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/antreprenorii-din-nord-vestul-tarii-sunt-invitati-la-gomag-meetup-cluj-pe-15-mai-2024