Bioki.ro, cel mai bun Start-Up in eCommerce la GPeC

Constanta - 4 decembrie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Bioki.ro castiga premiul pentru Cel Mai Bun Start-Up in eCommerce la Gala Premiilor eCommerce, maraton al magazinelor online din Romania. Afla ce criterii au adus acest magazin online pe podium si ce fel de produse comercializeaza.

bioki.ro

bioki.ro

Cel mai important eveniment de Comert Electronic din Romania - Gala Premiilor eCommerce, maratonul magazinelor online, s-a incheiat si si-a premiat castigatorii pe 27 Noiembrie 2014, la Bucuresti. Festivitatea de decernare a premiilor a strans aproximativ 700 de participanti interesati sau implicati in afaceri online, precum si doi invitati speciali: Andre Morys si John Ekman, experti cunoscuti pe plan mondial in optimizarea conversiilor.

Cel mai bun Start-Up in eCommerce 2014 l-a avut magazinul online cu produse bio pentru ingrijire - Bioki.ro. Acest magazin a pornit cu dreptul in lumea afacerilor din mediul online, punand accent pe experienta utilizatorilor din site si pe oferirea de produse de calitate, in care ei cred cu pasiune.


Despre Bioki.ro


Proprietate a Bio Palette SRL, Bioki.ro a fost infiintat in anul 2013, fiind creat din pasiune si din increderea profunda in calitatile si capacitatile produselor bio-organice. Magazinul bio reuneste, astfel, o selectie aparte de produse cosmetice bio/organice si naturale benefice pentru ingrijirea corpului, a tenului, a parului dar si a casei. Toate produsele prezentate pe site sunt certificate bio de catre mari organisme europene de ceritificare, care iti garanteaza calitatea lor. Acestea sunt realizate numai din ingrediente naturale de exceptie si nu contin substante chimice sintetice precum: SLS/SLES, parabeni, derivati petrochimici, arome, coloranti sintetici sau ingrediente modificate genetic.

In plus, site-ul contine si descrieri amanuntite pentru produsele comercializate, informatii valoroase pentru clientii care vor sa stie ce cumpara.

Pe langa produsele de calitate pe care le comercializeaza, informatiile utile care insotesc produsele, precum si ofertele si promotiile avantajoase practicate de magazin, pe Bioki.ro il recomanda si designul atractiv al site-ului si usurinta utilizarii sale - toate functiile magazinului online au fost orientate spre clienti.

Bioki.ro a castigat premiul pentru cel mai bun Start-Up in eCommerce 2014, dupa un maraton la care au participat multe alte magazine online aflate la inceput de drum. Criteriile de jurizare riguroase si juriul format din peste 20 de experti in eCommerce au ales insa, cel mai reprezentativ magazin online Start-Up al anului 2014: Bioki.ro.