CameraAuto.ro si CameraSpionaj.ro au devenit Iuni.ro

BUCURESTI - 12 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie

Iuni.ro este rezultatul uniri a doua din cele mai mari site-uri de obiecte de supraveghere si monitorizare din tara, CameraAuto.ro si CameraSpionaj.ro. Pe noul site se regasesc de asemenea multe alte produse noi, scopul Iuni.ro fiind acela de a oferi tehnologia necesara sistemelor de supraveghere si produse pentru spionaj.

iuni.ro

iuni.ro

Doua mari site-uri, CameraAuto.ro si CameraSpionaj.ro, si-au unit fortele sub brandul Iuni.ro, pentru a oferi o gama mai larga de produse de calitate si preturi competitive pentru clienti. Noul site, ofera atat camere auto cat si camere de supraveghere si produse de spionaj, camere spion simple sau mascate in diverse obiecte, in ceasuri, pixuri, stick-uri si alte obiecte obisnuite.

Cu o experienta cumulativa de peste 7 ani in vanzari de produse de spionaj si vanzari de camere auto, aceasta fuziune promite un distribuitor profesional de produse de supraveghere si spionaj. Cu ocazia acestui eveniment, Iuni.ro ofera discounturi substantiale la intreaga gama de produse. Unirea celor doua site-uri CameraAuto.ro si CameraSpionaj.ro sub acelasi acoperis ofera o modalitate mult mai usoara pentru clienti sa isi faca cumparaturile legate de produse de supraveghere, de spionaj sau alte accesorii aferente acestora. Iuni.ro ofera camere de supraveghere, camere spion, microfoane spion, camere auto, camere sport precum si accesorii precum carduri de memorie. Oferind o gama mai larga de produse, clienti pot sa achizitioneze mult mai rapid si mai eficient toate produsele de care au nevoie, din acelasi loc.

Iuni.ro are ca scop oferirea de servicii si de produse de calitate in domeniul supravegherii si spionajului. In acest scop ofera o gama larga de camere de supraveghere, de interior, de exterior, precum si camere false. Toate produsele necesare pentru un sistem de supraveghere performant se pot gasi acum la Iuni.ro, inclusiv DVR-uri sau kituri complete pentru sisteme de supraveghere. Produsele de spionaj, camerele si microfoanele spion se regasesc in obiecte comune, ceasuri de perete, ceasuri de mana, mp3 playere, telecomenzi auto chiar si in prelungitoare, la Iuni.ro cele mai obisnuite obiecte sunt transformate in camere video ascunse. Impreuna cu camerele spion sunt disponibile si trackere gps. La fel exista si  camere auto, acestea sunt de mai multe tipuri, full hd, pentru oglinda, cu sau fara gps, clienti pot sa aleaga dintr-o gama larga de diferite camere pentru masini. Diversitatea produselor disponibile la Iuni.ro continua cu camere sport pentru pentru biciclete, ski-uri, sau pentru scufundari.

Scopul Iuni.ro este de a oferi produse unice, inovatoare, de ultima generatie clientilor, de face experienta cumparaturilor online cat mai placuta posibil si de a oferi produse de supraveghere si spionaj la cel mai bun raport de pret-calitate. Iuni.ro este noul site unde poti gasi tot ce ai nevoie pentru monitorizare si supraveghere, de la o simpla camera de supraveghere la o bricheta cu camera spion ascunsa.

Iuni.ro este un site cu produse de supraveghere si monitorizare, sisteme de supraveghere, camere si microfoane auto, camera auto si camere sport. Site-ul apartine de  S.C. AG STAR SYSTEMS S.R.L