Campania PRINT NON STOP la 10 Euro/luna - prin Mival Group

Ploiesti - 10 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Printezi non stop, cu doar 10 Euro/luna, prin programul pilot initiat de Mival group! Analizam, venim cu solutii, tinem sub control si reducem costurile de tiparire cu minim 30%!

Campania PRINT NON STOP la 10 Euro/luna - prin Mival Group

Pentru a veni in intampinarea frecventelor probleme intalnite in folosirea echipamentelor de birou, Mival Group a lansat serviciul inovativ PRINT NON STOP . Acest proiect pilot incearca sa inlocuiasca ideea cu care suntem obisnuiti, marea majoritate dintre noi, in ce priveste folosirea imprimantelor si a consumabilelor. Pentru mai multe detalii puteti accesa chiar acum pagina Print Non Stop - imprimante in custodie.

Cui se adreseaza acest proiect?

Firmelor care folosesc imprimante vechi sau lente, pe de o parte; companiilor care detin aparatura noua pentru printare insa costurile aferente achizitiei de consumabile sunt extrem de ridicate; nu in ultimul rand, celor care imprima peste 1000 de pagini lunar (sau cumulat, anual, ating pragul de 12000 de pagini). Asadar, in oricare din descrierile de mai jos te va incadrati, PRINT NON STOP este o solutie demna de luat in calcul.

Cum functioneaza?

In schimbul unui abonament lunar de doar 10 Euro, Mival Group va ofera  echipamente gratuite, potrivite nevoilor dvs de tiparire (in custodie). Tonerul aferent este monitorizat constant, de la distanta; avariile acestor echipamente sunt de asemenea stabilite in doar cateva minute. Astfel, se elimina probleme cauzate de intarzierea achizitiei  de cartuse, instalarea acestora sau alte defectiuni. Sunt incluse, asadar, in pachet piesele de schimb, mentenanta si monitorizarea inclusa. Dincolo de toate aceste avantaje, scopul principal al campaniei este obtinerea celui mai mic pret de pe piata per pagina listata.

Pentru exemplificare s-a prezentat pe pagina proiectului un studiu de caz pe una dintre cele mai des intalnite imprimante din Romania - HP 1010. Rezultatele vorbesc de la sine - se ajunge la un cost de tiparire per pagina printata (in medie), de 8 ori mai mic.

In concluzie, beneficiile PRINT NON STOP sunt:

    - consultanta in alegerea echipamentelor potrivite
    - monitorizare continua a tonerului din imprimanta
    - reducere 10% la orice produse cumparate de la Mival Group, pe toata perioada contractuala
    - accesul in mod constant la situatia ce arata numarul de pagini listate (in intreaga companie detinuta) si costul real per pagina imprimata.
    - intretinerea si service-ul echipamentelor incluse in pret (inclusiv piesele de schimb)

Pentru reducerea costurilor de printare, cu cel putin 30%, alegeti chiar acum sa va inscrieti in campania speciala PRINT NON STOP!