Copertine, corturi si acoperiri terenuri de sport - Damini

Baia Mare - 8 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Sport

Nimic nu se compara cu o cafea pe o terasa intr-o zi calda de vara pe o ploaie specifica sezonului. De asemenea, nimic nu se compara cu un meci de fotbal intre prieteni intr-o zi rece de iarna.

damini

damini

Acum, cu Damini, te poti bucura de aceste placeri si sa beneficiezi de multe alte servicii de calitate din aria acoperirilor comerciale, industriale si chiar si personale.

Daca doresti o prelata sau un cort tip garaj pentru masina ta, daca ai nevoie de un cort industrial pentru a depozita materiale sau pentru a-ti desfasura activitatile profesionale sau daca doresti ca balconul tau sa fie umbrit de o marchiza eleganta atunci nu ezita si apeleaza la serviciile Damini. Fiind pe piata din 1996, experienta si profesionalismul sunt intrinseci companiei, aceasta bucurandu-se de o popularitate in continua crestere.


In oferta de servicii a celor de la Damini vei gasi:


Corturi si pavilioane

   de diferite marimi. De la corturi industriale la pavilioane metalice mici acoperite cu prelata, la Damini le poti gasi pe toate.

Copertine si capotine

   pe diferite modele si marimi. Acestea sunt destinate in general cafenelelor si localurilor cu terase dar pot fi montate chiar si pe balconul propriei locuinte pentru a-i da un aspect elegant.

Acoperiri terase

   cu structuri din lemn sau aluminiu si cu lamele mobile, cu inchideri laterale sau fixe. Cu ajutorul Damini iti poti savura cafeaua sau ceaiul la umbra pe o terasa racoroasa.

Prelate auto

   create special pentru a-ti proteja automobilul de intemperii, inghet si alte fenomene naturale care altfel ar putea sa iti avarieze masina. Aceste prelate sunt foarte folositoare pentru cei care isi parcheaza autoturismele afara.Si nu in ultimul rand

acoperiri terenuri de sport

  . Un teren de sport acoperit iti ofera sansa sa stai sanatos sau sanatoasa chiar si in acele zile grele de iarna. Terenuri de fotbal, tenis sau orice alt sport ce necesita un mediu uscat pot fi acoperite de catre Damini.


Daca esti in cautarea unei prelate pentru masina ta sau daca doresti sa iti pastrezi terenul de sport uscat chiar si in anotimpurile umede, nu ezita, apeleaza la serviciile Damini. Experienta si profesionalism la dispozitia ta. Intra chiar azi pe site-ul Damini.ro si vezi mai multe exemple de acoperiri executate profesional.