Gomag MeetUp Chisinau: primul eveniment Gomag pentru antreprenorii din Republica Moldova are loc pe 17 aprilie

Baia Mare - 8 aprilie 2024

Comunicat tip General in Afaceri, Retail, Internet

Primul eveniment Gomag organizat in Republica Moldova are loc pe 17 aprilie 2024, la Radisson Blu Leogrand Hotel, Chisinau.

Peste 160 de participanti s-au inscris deja in prima saptamana de rezervare a biletelor, depasind rapid numarul de locuri prevazut initial de catre echipa baimareana. Aceasta a ales sa suplimenteze locurile disponibile, pentru 200 de antreprenori.

Eveniment Gomag in Chisinau: +160 de antreprenori din Republica Moldova sunt pregatiti sa afle cum isi cresc vanzarile cu un magazin online de succes

Eveniment Gomag in Chisinau: +160 de antreprenori din Republica Moldova sunt pregatiti sa afle cum isi cresc vanzarile cu un magazin online de succes

Inscrierile la eveniment continua pana pe 15 aprilie, sau pana se ocupa ultimele 32 de locuri ramase.


Gomag MeetUp Chisinau isi propune sa adune intr-un singur loc oameni de afaceri si viitori antreprenori din Republica Moldova care planifica sa isi extinda proiectele in eCommerce, prin magazine online cu potential real pentru succes.


Pe scena conferintei, la eveniment, vor fi prezenti reprezentanti ai platformei eCommerce Gomag, precum si oameni cu experienta in diverse arii ale comertului online, de la marketing, la antreprenori autohtoni.


Esti din Republica Moldova si vrei sa inveti cum sa iti cresti vanzarile cu un magazin online? Hai sa descoperi lucruri importante la Gomag MeetUp Chisinau, pe 17 aprilie!


Piata de eCommerce in zona Republicii Moldova


Privind statistic piata, conform datelor furnizate de BNM, un locuitor al Republicii Moldova efectueaza in medie o plata online pe luna, la un cost mediu de 764 de lei moldovenesti. 


In acelasi sens, anul trecut, numarul magazinelor online din Moldova a crescut de la 764 la 1199, adica un procent de 57%.


Astfel, se preconizeaza ca, pana in 2026, una din patru achizitii va fi facuta online - o evolutie care, pas cu pas, transforma Republica Moldova intr-o zona extrem de propice pentru dezvoltarea antreprenoriala catre eCommerce.


In acest context, Gomag MeetUp Chisinau vine ca un nou reper pentru antreprenorii moldoveni. La fel ca in piata romaneasca, echipa Gomag isi propune sa ofere acces la informatii si oportunitati exclusive pentru aceasta comunitate in decurs de formare. 


In primul rand, ai parte de un mediu de networking eficient - evenimentul are scopul sa ii puna in legatura pe cei care vor sa invete cum sa isi controleze vanzarile online, cu cei care au facut asta deja si au solutii viabile pentru piata.


De asemenea, multe din informatiile pe care le vei auzi nu apar public in alta parte - fara sa mai pui la socoteala faptul ca vei primi raspunsuri specifice la intrebarile legate de problemele cu care te confrunti sau ideea ta de business.


De ce sa participi la Gomag MeetUp Chisinau


Se intampla ceva special in atmosfera unui eveniment ce aduna impreuna oameni pasionati si interesati de aceleasi lucruri. Evenimentul din 17 aprilie promite exact aceasta senzatie.


Pe scena se vor aborda subiecte de neratat, de la cum sa lucrezi cu influencerii pentru a-ti propulsa business-ul, pana la automatizarea sarcinilor dintr-o afacere, extinderea vanzarilor, email-ul intr-un magazin online pentru succes si mix-ul de marketing.


Ai, de asemenea, ocazia sa participi la un workshop pe tema cum iti faci oferte atragatoare pentru magazinul tau online - si ai sansa reala sa pleci acasa cu un plan gata realizat pe baza interventiilor a 4 specialisti in eCommerce, marketing si vanzari.


Asadar, te asteapta prezentari practice si sesiuni de networking cu Cosmin Daraban (Gomag), Andreea Rusz (Gomag), Ion Gutu (Rivosmart), Liliana Busuioc (AIM), Sergiu Malai (Hermina.md), Rares Banescu (theMarketer) si George Raschitor (Sinaps).


Biletele de participare la eveniment includ pauzele de cafea asigurate de locatie, cat si la oportunitatile pregatite de organizatori pe tot parcursul Meetup-ului.


In plus, biletul VIP Premium, asigura acces prioritar in sala de conferinta, in zona din fata a scenei, precum si acces la inregistrarile sesiunilor la eveniment + materiale bonus, in format digital (curs & ghiduri PDF).


Gomag MeetUp Chisinau incepe miercuri, 17 aprilie, de la ora 15:00, cu receptia participantilor, iar conferinta ia startul la ora 16:00, cu o scurta sesiune de bun venit din partea organizatorilor.


Evenimentul este sustinut de theMarketer, AIM - Alianta Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Moldova, tbi bank, Limitless Agency, Helpship, Woot.ro.


Vino si tu la Gomag MeetUp Chisinau - inscrierile sunt deschise pana pe 15 aprilie 2024, iar numarul locurilor disponibile scade repede!


Despre Gomag


Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce din Romania, pe care vand peste 4000 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara Hermina.md, MindBlower, Supermercato, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, Sportselect, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori si multi altii.  


Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru clientii sai, precum servicii dedicate de plata si livrare prin GPayments si GShipments, instrumentul de automatizare marketing Gomag Campanii Google Ads, Gomag Insights, modulul de creare landing page & blog direct in platforma, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si 170+ de aplicatii presetate.


Descoperă detalii aici https://www.gomag.ro/blog/meetup/ 


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/gomag-meetup-chisinau-primul-eveniment-gomag-pentru-antreprenorii-din-republica-moldova-are-loc-pe-17-aprilie