Gomag ofera marele premiu de 8650 de euro pentru castigatorul emisiunii-concurs Business Makeover

Baia Mare - 25 ianuarie 2023

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Echipa Gomag incepe anul cu o noua oportunitate pentru oamenii de afaceri care nu detin inca un magazin online. Business Makeover reprezinta un format nou pentru organizatori, fiind o emisiune-concurs online in 4 etape: Preselectii, Bootcamp, Confruntari si Marea Finala.

Gomag pune la bataie un premiu in valoare totala de 8650 de euro, constand in 5000 euro cash, plus un abonament Gomag Enterprise si Academia Plus anual. In ultimele doua etape ale concursului, participantii vor fi jurizati de 3 experti in business si eCommerce, care vor evalua performantele si implicarea lor in cadrul probelor propuse de organizatori.

Inscrie-te in Acceleratorul de afaceri Business Makeover si poti castiga un premiu in valoare totala de 8650 euro

Inscrie-te in Acceleratorul de afaceri Business Makeover si poti castiga un premiu in valoare totala de 8650 euro

Preselectiile tocmai au inceput cu inscrieri gratuite pe site-ul Gomag, urmate de un proces de triere realizat de specialistii platformei. 


Preselectiile se incheie pe 6 februarie 2023, urmand ca pe 10 februarie sa fie anuntati oficial cei 20 de participanti ce intra in etapa urmatoare.


Pentru cine este emisiunea concurs Business Makeover


Cei care doresc sa se inscrie la emisiunea Business Makeover au nevoie sa respecte doua conditii principale: trebuie sa aiba deja o forma juridica pentru a face comert cu produse (indiferent ca momentan vand offline sau pe un marketplace / social media), FARA a avea un magazin online propriu sau a fi actionari intr-unul. 


De asemenea, cea de-a doua conditie e sa fie dispusi si implicati pentru a-si transforma afacerile cu ajutorul online-ului, pe baza probelor si a mentoratului primit in cadrul emisiunii.


Dupa finalizarea preselectiilor, cei 20 de participanti intra in Bootcamp pentru 2 saptamani, din 13 pana in 26 februarie, timp in care isi vor realiza site-ul magazinului lor online propriu. 


In aceasta etapa au acces la o sesiune dedicata de mentorat, primesc consultanta si sunt sustinuti de echipa de support Gomag pentru a duce proba la bun sfarsit.


La finalul etapei au loc inregistrarile video pentru etapa Confruntarilor. Cei 20 de participanti sunt impartiti in grupe a cate 5, in mod aleatoriu, urmand sa isi prezinte proiectele si activitatea din Bootcamp in fata a 3 jurati, experti in marketing si eCommerce: Calin Iepure (CEO Bizz.club Romania), Raluca Radu (Founder MTH Digital) si Cosmin Daraban (CEO Gomag).


Fiecare confruntare se incheie cu un singur finalist. Cei 4 antreprenori intra intr-un program accelerat de consultanta si mentorat, astfel incat sa formeze si sa aplice o strategie viabila de dezvoltare rapida a magazinului lor.


Cei 4 intra in Marea Finala, unde vor fi jurizati din nou, de data aceasta si de invitati surpriza. Vor fi evoluate eforturile pentru dezvoltarea magazinului timp de 1 luna dupa Confruntari pana la Finala, dar si planul de crestere pentru urmatorii 2 ani.


Finala se incheie cu anuntarea marelui castigator al premiului pus in joc, in valoare de 8650 de euro - 5000 euro bani cash si abonamentul Enterprise + Academia Plus anual. 


Ceilalti 3 finalisti vor avea si ei parte de beneficii si premii surpriza, asa ca merita sa te straduiesti pentru a ajunge in finala.

 

Programul de difuzare Business Makeover


Difuzarea emisiunii online Business Makeover se face pe canalele de comunicare Gomag, pe pagina de Facebook si canalul de YouTube.


Programul de difuzare incepe duminica, 12 martie, cu prima Confruntare in premiera si continua in urmatoarele 3 saptamani, pana cand aflam cine sunt cei 4 finalisti. Confruntarile sunt pre-inregistrate, astfel incat finalistii sa aiba timp sa implementeze o strategie de lansare si dezvoltare a carei rezultate sa fie jurizate in Finala.


Marea Finala este difuzata pe 6 aprilie, in cadrul unei sesiuni online LIVE, unde comentariile si interventia publicului sunt luate in considerare la acordarea punctajului final.


Premiul in bani cash si servicii, in valoare totala de 8650 de euro, merge catre marele castigator, iar ceilalti finalisti au si ei parte de beneficii pentru evolutia lor in cadrul emisiunii.


Pentru a participa la emisiunea Business Makeover trebuie sa ai deja 18 ani impliniti. Intregul regulament poate fi consultat pe site-ul Gomag, unde inscrierile sunt deschise deja, pana pe 6 februarie 2023.


Despre Organizatori


Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce din Romania, platforma pe care vand peste 3000 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara BeautyBee, SuperMercato, PersonallyME, Aqualine, VanillaDays, SportPartner, Boromir Market, E-acumulatori, Photosetup, Buy4Baby si multi altii.


Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum modulul de creare landing page & blog direct in platforma, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, servicii exclusive de plati online si livrare, configurator tema si 160+ de aplicatii presetate.


Platforma Gomag este proiectul lui Cosmin Daraban (CEO Gomag) si Aurelian Motica (CTO Gomag), in spatele careia lucreaza o echipa de 40+ de oameni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/gomag-ofera-marele-premiu-de-8650-de-euro-pentru-castigatorul-emisiunii-concurs-business-makeover