Gomag SUMMIT & eCommerce Fest - un nou eveniment pentru antreprenori, pe 28 martie, in Bucuresti

Baia Mare - 7 martie 2023

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Pe 28 martie 2023, la Grand Hotel Bucharest, este organizat cel mai mare eveniment Gomag din acest an. Gomag SUMMIT & eCommerce Fest isi propune sa atraga 300 de participanti din Bucuresti, dar si din tara, pasionati de cresterea afacerilor pe care le detin sau pentru care lucreaza.

Rezerva bilete la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest, pe 28 martie, la Bucuresti

Rezerva bilete la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest, pe 28 martie, la Bucuresti

Sub sloganul Aici gasesti cele mai tari produse, servicii si strategii pentru cresterea afacerii tale in vanzari si profit, evenimentul imbina zona de conferinta cu sesiuni de tip prezentare si panel, cu zona de festival, pentru o zi intreaga.


Biletele de participare la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest s-au pus deja in vanzare pe site-ul evenimentului, iar pana pe 14 martie este valabila oferta Early Bird. 


La achizitionarea biletului, organizatorii ofera o colectie de bonusuri in valoare de 4.500 de lei, constand in cursuri video si materiale digitale in Academia de eCommerce.


Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt TBI Bank, NewsMAN, BaseLinker si Mokka.


De ce sa participi la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2023


Pentru prima data organizat in format fizic, Gomag SUMMIT a adunat de-a lungul timpului zeci de mii de participanti din online. 


Echipa selecteaza de fiecare data speakeri cu ani buni de experienta, ce livreaza continut si informatii practice, care odata aplicate au potential sa accelereze cresterea afacerilor din Romania, maximizand impactul online-ului.


Gomag SUMMIT & eCommerce Fest se anunta a fi un nou reper intre evenimentele de profil din tara, cu prezentari si discutii epice pe scena, dar si prioritizarea interactiunii in sala. 


Pe tot parcursul zilei de 28 martie, organizatorii pregatesc premii si oportunitati atat in cadrul conferintei, cat si in zona eCommerce Fest, unde participantii pot discuta direct cu furnizorii de servicii si produse prezenti la standuri.


Summit-ul este, in acelasi timp, o ocazie de neratat pentru a deschide discutii cu alti participanti, antreprenori cu experienta si business-uri premiate, dar si specialisti de marketing, creatori de continut si oameni ce lucreaza zi de zi in domeniu, sau vor sa inceapa o afacere. 


Schimbul de idei si informatii in tot acest context este inestimabil, in special cand obiectivul e acela de a gasi formula perfecta pentru cresterea propriei afaceri.


Nu in ultimul rand, rezervarea biletelor la eveniment ofera acces instant la o colectie extraordinara de cursuri si materiale digitale pentru dezvoltarea profesionala. 


Pachetul de bonusuri include 3 cursuri a peste 15 ore de continut, checklist-uri si ghiduri PDF, dar si video-uri tutorial, in valoare de 4.500 lei.


Agenda Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2023


Agenda evenimentului este in curs de definitivare, iar temele abordate tin de expertiza speakerilor invitati. 


E vorba de subiecte precum strategia PPC prin Google Ads si Facebook Ads, planul de actiune pe TikTok, reguli de aur pentru mai multe vanzari in magazinele online, dezvoltarea mindset-ului de antreprenor, amplificarea vanzarilor prin canale noi de comunicare, consolidarea unui brand etc.


Lista speakerilor ii include pe Cosmin Daraban (Gomag), Oana Dumitrescu (Google), Roxana Gabriela Alecu (TikTok), Elvis Floroiu (ZOTIS), Calin Iepure (bizz.club Romania), Mara Barza (SundayPR), Andrei Radu (GPeC), Vlad Nita (DoAds), Doru Pelivan (eduKiwi) si multi altii.


Biletul de participare la eveniment include pauzele de cafea asigurate de locatie, cat si masa de pranz.  


Gomag SUMMIT este un eveniment organizat de echipa Gomag si va fi moderat de Andreea Rusz, Team Leader Gomag.


Inscrie-te si tu la SUMMIT - numarul locurilor disponibile scade repede!


Organizatori


Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vand peste 3000 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara MindBlower, ProduseCosmetice.ro, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori si multi altii.  


Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum servicii dedicate de plata si livrare prin GPayments si GShipments, modulul de creare landing page & blog direct in platforma, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si 160+ de aplicatii presetate.


Inregistreaza-te acum https://summit.gomag.ro/ 


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/gomag-summit-ecommerce-fest-un-nou-eveniment-pentru-antreprenori-pe-28-martie-in-bucuresti