Gomag Virtual Summit 2018 - 3 zile de marketing si eCommerce

Baia Mare - 3 septembrie 2018

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Retail

35+ lideri in eCommerce reuniti la Gomag Virtual Summit 2018

Echipa Gomag a dat startul inscrierilor la Gomag Virtual Summit 2018, primul summit online din Romania, aflat anul acesta la cea de-a doua editie.

Evenimentul are loc in 25-26-27 septembrie si promite 3 zile pline de experienta pura, cu exemple concrete pentru cresterea unui business. Vrei sa participi la cel mai mare eveniment online din Romania? Inscrie-te la Gomag Summit!

gomag summit

gomag summit

Cum ar fi sa angajezi 35+ de experti in marketing si eCommerce care sa iti spuna exact ce trebuie sa faci pentru a-ti creste afacerea?

Cum ar fi sa faci asta complet gratuit, din confortul propriei case, fara cheltuieli in plus pe drumuri si cazare?

Gomag Virtual Summit 2018 reuneste peste 35 de lideri in eCommerce si marketing digital intr-un eveniment unic, 100% online. Deasemenea, include si 9 sesiuni Live, la care participantii au ocazia sa dea glas intrebarilor ce ii macina de multa vreme si sa primeasca raspunsuri specifice pentru nevoile lor.

Daca anul trecut lista a ajuns la 2600 de participanti, la aceasta editie echipa se asteapta ca numarul acestora sa se dubleze sau chiar tripleze. Gomag Virtual Summit este conceput pentru  proprietari de afaceri online dar si viitori antreprenori, indiferent de cunostinte sau pregatire.

Cele 3 zile de eveniment sunt dedicate exclusiv afacerilor online, divizate in functie de marimea lor. Sesiunile live incep aproximativ de la ora 10:00 si continua pana la 18:00 dar tu, ca participant, poti sa urmaresti video-urile din Gomag Summit Hub la orice ora vrei, pe tot parcursul evenimentului.

Prima zi de summit reuneste specialisti care discuta tot ce trebuie sa stie un proprietar de afacere mica sau afacere la inceput de drum. Subiectele incep de la logistica, marketing, lansari de succes si continua pana la formule testate pentru scaderea costurilor si cresterea profitului.

Cea de-a doua zi de summit este dedicata afacerilor medii si include video-uri despre chatboti, branding, sales funnel, HR, fidelizarea clientilor si strategii de marketing specifice pentru aceste business-uri.

Cea de-a treia si ultima zi de Gomag Summit este pentru afacerile cu volume mari si se va vorbi despre omnichannel, extinderea business-ului la nivel international, automatizare, influencer marketing & viralitate etc.

Accesul la video-uri si Live-uri se face pe baza de inregistrare iar dupa ce Gomag Virtual Summit 2018 ajunge la final, acestea vor putea fi accesate doar in Academia de eCommerce Gomag.

Printre cei peste 35 de speakeri prezenti la Summit se numara Cosmin Daraban (CEO Gomag si organizatorul evenimentului), Valentin Radu (Omniconvert), Anabela Luca (AdLemonade), Rares Banescu (Retargeting BIZ), Dorin Boerescu (2Performant), Mircea Capatina (SmartBill), Eugen Potlog (UX Studio), Robert Katai (Instagramology), Marius Costin (PayU) si multi, multi altii.

Cu o parte dintre speakeri vei putea interactiona personal in cadrul sesiunilor live, ce urmeaza sa fie anuntate in curand.

Vrei sa participi la Gomag Virtual Summit 2018? Inscrie-te pe pagina evenimentului!