Investiti in siguranta si protectie prin alegerea unor sisteme de securitate

Baia Mare - 25 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Asigurati-va bunurile si cladirile prin instalarea unor sisteme de supraveghere care sa va ofere protectia si siguranta de care avem cu adevarat nevoie! In acest mod, se pot preveni daune considerabile.

Sisteme de securitate

Sisteme de securitate

Nu de putine ori, raufacatorii profita de lipsa supravegherii anumitor societati sau localuri - sunt tot mai intalnite aceste cazuri, in intreaga tara. Se ridica astfel intrebarea: Care sunt cele mai bune modalitati de a ne proteja afacerea, institutia pe care o conducem sau chiar locuinta? Cand se opteaza astfel pentru instalarea unor sisteme de securitate, trebuie sa se tinem cont de cateva criterii.

In primul rand, este necesar a se lua in calcul numarul de incaperi in care trebuie instalati senzorii de prezenta. Centrala anti efractie, alaturi de celelalte accesorii (senzorii infrarosu), trebuie aleasa in functie de dimensiunea cladirii, unghiurile care trebuiesc supravegheate, intrari. Anumite marci asigura si o imunitate speciala la lumina vizibila, cat si la animale (cu greutati de pana la 20-25 de kg). O serie de producatori precum DSC, Elmes, Jablotron si binecunoscutii Paradox utilizeaza diferite tehnologii (chiar wireless, incarcare solara) pentru a asigura siguranta chiar impotriva taierii firelor si a sabotajului. Controlul acestor aparate trebuie sa se realizeze intr-un mod simplu, intuitiv, astfel ca o data ce ele au fost instalate si configurate, sa ofere protectie 24 de ore din 24, fara a fi afectate de vreo nefunctionalitate.

Configurarea unor sisteme complete de supraveghere pentru interior sau exterior, de alarma sau de supraveghere video poate fi realizata de echipa de specialisti ai Ordis - cu peste 5 ani de experienta in domeniul securitatii, serviciile lor complexe raman un standard in ceea ce inseamna siguranta si protectia societatii sau locuintei personale. Pe langa acestea, se mai pot realiza sisteme de acces si pontaj, montarea de bariere (pentru diverse parcari), automatizari porti, instalari de interfoane si videointerfoane pentru blocuri, sisteme variate de antifurt pentru magazine comerciale, asigurarea de servicii de paza si protectie. Nu neglijati eventualele pericole cauzate de lipsa unei supravegheri corecte, ci investiti chiar acum intr-un sistem complet care sa va asigure siguranta necesara. Dupa cum spune si vechiul proverb romanesc, “Paza buna trece primejdia rea !”