Marshall imobiliare - agentie de imobiliare profesionista din Ploiesti

Baia Mare - 19 februarie 2013

Comunicat tip General in Imobiliare

Marshall Imobiliare - Planul tau devine realitate!

agentie imobiliara

agentie imobiliara

Suntem lipsiti de modestie cand spunem despre noi ca suntem o agentie de imobiliare care ofera servicii de cea mai buna calitate, si poate cea mai buna agentie imobiliara din Ploiesti. Si consideram ca nu este loc de modestie atunci cand iti expui valorile si principiile cu care te mandresti ca si companie. Noi suntem Marshall imobiliare si ne mandrim cu profesionalismul nostru, al intregii echipe.
Ne place sa fim acei intermediari care considera fiecare persoana care are nevoie de noi un partener. Atat proprietarii, cat si persoanele care cauta un loc unde sa stea sau in care sa isi deschida o noua afacere sunt persoane fizice sau juridice care trebuie sa ne acorde increderea lor pentru a putea sa colaboram in deplina armonie. Astfel ca le oferim servicii transparente, ca sa demonstram ca ceea ce facem este sa ii ajutam, de oricare parte a baricadei ar fi. Satisfactia lor este cel mai important indicator pentru noi. Pentru asta, solicitam si din partea lor un nivel cel putin egal de seriozitate, pe care, de cele mai multe ori, il primim.
Motivul pentru care, ne-am lansat initial online a fost acela de a face cunoscuta cat mai multor persoane activitatea noastra si pentru ca persoanele interesate si in cautare de imobiliare din acest oras sa poata vedea oferta clientilor nostri si sa ne gaseasca mai usor, sa ne poata contacta in cazul in care gasesc ceea ce au nevoie. Iar acest lucru a mers foarte bine, fapt pentru care am dorit ca proprietarii de imobile sa poata sa isi introduca personal ofertele in site-ul nostru, fapt pentru care am facut o sectiune speciala pentru ei, unde pot introduce toate datele de care au nevoie persoanele care cauta astfel de proprietati.
O dovada a profesionalismului nostru o constituie portofoliul nostru de clienti care aduna branduri ca si Lukoil, Procter&Gamble, Rompetrol, UPC, iar acestia sunt o parte infima, restul putand fi vizualitati in pagina dedicata lor. Pe aceasta cale le multumim tuturor pentru increderea si timpul acordat. Puteti sa fiti siguri ca ii tratam pe toti clientii nostrii la fel, cu acelasi interes si suntem fericiti mereu cand fiecare parte este multumita de rezultatul final.