Monsena - fatade si acoperisuri de calitate

Baia Mare - 20 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Monsena - Acoperisuri si fatade - Tehnica si mestesug

Fatade si Acoperisuri

Fatade si Acoperisuri

 Valoarea cea mai importanta pentru Monsena este calitatea. Fara calitatea materialelor, stim cu totii, lucrarile realizate nu vor avea rezistenta dorita si durabilitatea va avea de suferit semnificativ. Iar un proiect durabil si bine realizat determina clienti multumiti, iar clientii multumiti ajuta semnificativ la dezvoltarea afacerii 

-

Pe piata acoperisurilor si fatadelor Monsena este un brand recunoscut la nivel national pentru produsele de calitate si modul lor de a acoperi case si de a le da o fatada unica. In primul rand, Monsena este o companie care comercializeaza materiale precum cuprul, zincul, aluminiul solid sau compozit, laminate compacte si folii si policarbonat de cea mai buna calitate, de origine nemteasca si ungureasca, necesare la realizarea acoperisurilor si fatadelor.

Valoarea cea mai importanta pentru Monsena este calitatea. Fara calitatea materialelor, stim cu totii, lucrarile realizate nu vor avea rezistenta dorita si durabilitatea va avea de suferit semnificativ. Iar un proiect durabil si bine realizat determina clienti multumiti, iar clientii multumiti ajuta semnificativ la dezvoltarea afacerii. Si tot calitatea este motivul pentru care au reusit sa creasca de-a lungul anilor si sa se dezvolte armonis.

La inceput, in 1999, compania se infiintase la nivel local, in Baia Mare, orasul de resedinta al judetului Maramures, atunci numindu-se Media Plast si avand ca obiect de activitate doar distributia placilor de policarbonat MAKROLON de la compania Bayar Sheets Europe. Acestea se regasesc si azi in gama de produse, insa din 2004, cand s-a schimbat si denumirea, s-au introdus in catalogul de produse realizabile fatadele ventilate si acoperisurile faltuite. Acum, dupa 13 ani de activitate, compania are deja deschise un sediu si la Bucuresti si un punct de prelucrare in apropiere de Pitesti. Acest atelier este dotat cu toate utilajele moderne necesare prelucrarii materialelor de calitate amintite mai sus.

In plus, acum compania ofera si servicii de consultata, proiectare, procesare a materialelor, dar si montarea materialelor pregatite. Astfel ofera o gama completa de servicii, pentru a putea asigura o lucrare de la inceput pana la sfarsit, asigurandu-se astfel si de calitatea lucrarilor de montaj. Pentru ca vorbeam la inceput despre calitate, tehnica si mestesugul tin foarte mult de acest aspect, al calitatii. Tehnica este foarte importanta pentru atingerea calitatii, iar pentru intelegerea tehnicii, personalul a beneficiat de cursuri de instruire atat in tara cat si in Ungaria si Germania. Cat despre mestesug, acesta face parte din categoria talentelor. De calitatea si priceperea acestora va puteti convinge si din portofoliul de lucrari al companiei.

Acum, compania detine si o pagina de prezentare online, un site care sa o faca mai vizibila pentru toate persoanele si companiile din tara care doresc sa beneficieze de serviciile pe care Monsena le poate oferi, fara a se deplasa la unul dintre sediile sale. Contactand compania puteti sa comunicati ceea doriti, urmand sa stabiliti cea mai convenabila metoda de expunere a detaliilor si de preluare cea mai convenabila pentru ambele parti.

Acestea fiind spuse, este cel putin logic sa apelati la serviciile companiei Monsena de oricate ori aveti nevoie de materiale de calitate in domeniul constructiilor inovative si la serviciile de consultanta si montaj chiar si pentru proiecte foarte complexe. Monsena va va oferi toate serviciile de care aveti nevoie.