Noi locatii de team building disponibile in oferta Vertical Adventure

Timisoara - 3 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, HR

Pregateste-te pentru sezonul de vara cu un team building potrivit nevoilor echipei tale! La Vertical Adventure ai de ales dintre zeci de locatii, amplasate in cele mai frumoase regiuni din Romania. Profita de ofertele acestei perioade si solicita acum un pachet special!

Vertical Adventure

Vertical Adventure

Anotimpul de vara este ales de catre un numar tot mai mare de companii, organizatii si echipe de tot felul ca moment optim pentru participarea la programe speciale de outdoor team building. Vremea extrem de potrivita pentru activitatile in aer liber, perioada concediilor face ca aceste trei luni (dar si cele urmatoare, septembrie, octombrie) sa fie  alese de un numar mare de clienti. In tara noastra, zonele potrivite pentru aceste traininguri, ce se desfasoara predominant afara, sunt impartite pe mai multe regiuni. Sa privim in randurile urmatoare inspre aceste locatii de team building disponibile in oferta Vertical Adventure si sa notam cateva lucruri caracteristice lor. Le vom prezenta intai pe cele recent adaugate pe pagina de portofoliu locatii:

- Cheile Jietului - o rezervatie naturala in nordul Muntilor Parang, caracterizata de pereti verticali pe valea acestui rau, cascade si privelisti uimitoare.

- Boga - Muntii Bihor - un sat de vacanta, aflat la 28 km de Beius; zona este foarte salbatica si e renumita pentru obiectivele turistice, precum Cetatile Ponorului, Platoul Padis, Pestera Ursilor

- Paulis - judetul Arad - plasat chiar la intalnirea muntilor Zarandului cu Campia Aradului, se remarca prin istoria sa de mai bine de 600 de ani, ca atestare.

- Semenic - munti din grupa sudica a Carpatilor Occidentali, ce se remarca prin padurile aparte, peisajele calde, continue.

Desigur, in oferta de team building outdoor a Vertical Adventure mai raman valabile locatiile anilor trecuti:

- Valea Cernei

- Clisura Dunarii

- Suncuius - Defileul Crisului Repede

- Cheile Nerei

- Cheile Butii

- Valiug - Muntii Semenic

- Defileul Jiului

- Muntii Parang

- Sibiel - judetul Sibiu

Toate acestea pot sa fie vizionate printr-un tur multimedia, direct pe site; de asemenea, pentru cei mai pretentiosi, pot sa fie sugerate sau alese alte locatii. Cu ajutorul formularului de contact, acestea pot sa fie transmise intr-un timp scurt expertilor Vertical Adventure. Profita de aceasta perioada a anului si alege sa investesti corect in intarirea echipei tale! Descopera mai multe detalii legate de avantajele acestor programe, activitati potrivite sau portofoliul de clienti, pe site!