Reduceri de 20% la Royal Canin in Romania prin PentruAnimale.ro

Corbeanca - 13 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail, Internet

Sunt multi proprietari de caini care isi doresc sa ii hraneasca cu cea mai buna hrana, insa aceasta este, de cele mai multe ori, inaccesibila. Magazinul online PentruAnimale.ro vine in intampinarea nevoilor acestora prin promotia care o practica in aceasta perioada la hrana pentru caini Royal Canin .

royal canin romania

royal canin romania

Chiar daca sunt stapani ai unui singur caine sau a unui numar mai mare de caini, oricine ar dori sa ofere tot ce este mai bun acestor animale. Tocmai de aceea se indreapta spre cele mai cunoscute branduri de mancare pentru caini si insistasa le ofere mese cat mai echilibrate si care sa contina cat mai aproape de cantitatea de nutrienti de care cainii au nevoie. Insa de cele mai multe ori, aceste variante sunt fie foarte scumpe, fie greu accesibile.


Uneori stapanul poate sa cumpere hrana de calitate, insa alteori bugetul se restrange si trebuie sa apeleze la un alt tip de hrana. Ori acest lucru este foarte daunator cainelui si foarte bulversant pentru sistemul sau digestiv. Este foarte bine ca tipul de hrana sa fie constanta si aceeasi, iar schimband chiar si brandul, chiar daca este acelasi tip de mancare, cainele va primi cu totul altceva si acest lucru nu este deloc placut pentru el.


Magazinul online PentruAnimale.ro a vazut aceasta problema a stapanilor de caini si a venit in ajutorul lor cu preturi reduse la categoria de hrana pentru caini Royal Canin pentru caini juniori sau adulti de talie mare sau gigant. Reducerea este de 20% si se aplica direct la fiecare produs care se incadreaza in aceasta categorie. Pana la urma, cainii de talie mare si foarte mare sunt cei care si consuma si cele mai mari cantitati de hrana. Asadar, beneficiind de o reducere de 20% la hrana acestora, costurile vor scadea semnificativ. Iar asta in special atunci cand este nevoie de o cantitate foarte mare de mancare, pentru mai multi caini.


De asemenea, in acest magazin gasiti orice produs Royal Canin, indiferent ca este vorba despre hrana pentru caini sau pentru pisici. Astfel aveti acces la toate produsele necesare animalului sau animalelor de companie. Orice aveti nevoie, gasiti aici, chiar daca vorbim despre caini, pisici, pasari, rozatoare, pesti sau reptile. Magazinul este deschis non stop, asadar  aveti acces la el oricand.