Rochii de mireasa de inchiriat in Salonul La Novia

BUCURESTI - 18 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Rochia de mireasa este extrem de importanta, asadar trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita.

Rochii de Mireasa de Inchiriat

Rochii de Mireasa de Inchiriat

Atunci cand pornesti in cautarea rochiei de mireasa, trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante, pentru ca rezultatul sa fie unul de exceptie.Foarte multe femei si-au indreptat atentia catre rochii de mireasa de inchiriat , fiind mult mai accesibile, iar modelele tot mai variate.Exista numeroase saloane cu rochii de mireasa care ofera spre inchiriere cele mai noi modele de rochii, din colectii ale designerilor renumiti, toate la preturi accesibile.

Salonul La Novia pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de rochii de mireasa, create de designeri renumiti, colectii ale anului curent, perfecte pentru viitoarele mirese. Vezi ce modele de rochii mireasa de inchiriat gasesti in salonul nostru.

Un prim aspect important ar fi sa incerci sa te axezi pe rochii de mireasa care se potrivesc cu silueta si inaltimea ta. In cazul in care te-ai gandit sa incalci aceasta “regula” visand la o rochie care nu te avantajeaza, trebuie sa stii ca in primul rand nu te vei simt deloc comoda in ea si bineinteles nu iti va veni asa cum tu ai visat. Pune pret pe materialul din care este confectionata rochia de mireasa deoarece este foarte important acest aspect si alege sa te faci remarcata pein eleganta, simplitate si stil.

Salonul La Novia va ofera posibilitatea sa alegeti rochii de mireasa din colectia Nicole Spose, Colet, Jolie 2013, toate croite pe stiluri diferite, din materiale diferite, perfecte pentru viitoarele mirese.Aceste modele de rochii de mireasa vor fi expuse la targul “Ghidul Miresei” din Februarie 2012Salonul La Novia participa la acest targ cu un stand A46, cu vanzare, amenajat cu o cabina de proba pentru mirese, la parter, un stand de 20 mp.Aici vor fi expuse aproximativ 40 rochii ale designerilor celebri din lume Pronovias, La Sposa, San Patrick, Manuel Mota, Ateleir Diagonal, Mori Lee, Demetrios, plus colectia 2013 Nicole Spose.

Preturi reduse pana la 70 % din pretul initial.

Vom avea oferte speciale doar pe perioada targului si preturile rochiilor incep de la 1890 Lei.

Fetelor, succes si mult nororc in cautarea rochiei si a celorlalte detalii importante.