S-a lansat GPayments, un serviciu de plati online exclusiv pentru clientii Gomag

Baia Mare - 13 decembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, Internet

Platile online devin mai usor de gestionat pentru comerciantii care fac eCommerce prin intermediul platformei Gomag.

Echipa Gomag, una dintre cele mai populare platforme de comert online in Romania, a lansat GPayments / Gomag Payments, un serviciu de plati online exclusiv pentru clientii platformei.

Principalul avantaj al serviciului consta in afisarea a multiple metode de plata in magazinele online, pentru comisioane preferentiale in functie de abonamentul Gomag ales.

Activarea se face extrem de simplu, iar serviciul rezolva o provocare cu care se confruntau des pana acum comerciantii cu business-uri mici si medii.

GPayments: toate platile online, intr-un singur loc

Pentru antreprenori, Gomag Payments reprezinta un mod de simplificare a gestiunii platilor online, atat din punct de vedere al acceptarii platilor, cat si rambursare.

Totul se intampla in panoul de administrare al magazinului lor pe Gomag, fara batai de cap si fara intarzieri.

Comerciantii au la dispozitie cele mai frecvent utilizate metode de plata online:

Plata prin card de debit/ credit

Serviciul Gomag Payments este format in parteneriat cu procesatorii de plati populari din Romania si nu numai, astfel ca siguranta si rapiditatea platilor este garantata de acestia.

Transferul platilor se face imediat in contul magazinului, iar clientii primesc confirmarea acesteia.

Plata prin card, in rate

Clientii magazinelor online care au activa optiunea GPayments isi pot achita comenzile cu carduri de credit emise de Banca Transilvania, Raiffeisen, BRD, Garanti sau AlphaBank.

Plata in rate prin TBI Pay

Metoda de plata Buy now, Pay later a inceput sa fie din ce in ce mai populara in Romania. GPayments pune la dispozitie si aceasta metoda la activare, astfel incat comerciantii sa aiba oportunitati noi de crestere a valorii comenzilor.

Este in special recomandata industriilor cu produse premium, mai scumpe, sau unde clientii au dezvoltat deja obiceiul de a plati in rate.

Plata in rate prin Mokka

In aceeasi idee, platile efectuate cu GPayments prin intermediul Mokka ajuta comerciantii sa mareasca rata de conversie, oferind clientilor o metoda convenienta de a achita produsele dorite.

Cu toti acesti procesatori, Gomag a negociat deja comisioane preferentiale, tinand cont de abonamentul comerciantilor ce vand pe platforma.

Activarea GPayments, o miscare isteata in planul de business

Pentru antreprenorii mici si medii, negocierea cu procesatori de plati in mod individual este, deseori, dificila. Gomag vine in ajutorul lor cu GPayments, unde comisionele au fost deja discutate.

Informatii detaliate despre valoarea acestui comision - singura taxa perceputa prin activarea serviciului - pot fi verificate in panoul de administrare al magazinului, in sectiunea Setari - Plata.

Nu este nevoie de un contract prealabil cu procesatorii doriti, deoarece prin activarea GPayments datele necesare sunt trimise automat partenerilor acestui serviciu, care ii vor contacta direct pe comercianti pentru a demara intregul proces de contractare.

Un alt avantaj al Gomag Payments este faptul ca ofera multiple metode de plata, printr-o singura integrare.

Astfel, se economiseste timp si resurse, iar clientii magazinelor online pot vedea in site metodele lor preferate, pentru a incheia tranzactia rapid si sigur.

Inclusiv rambursul este gestionat prin panoul de administrare Gomag.

GPayments este un nou serviciul de plati online disponibil exclusiv clientilor Gomag.

Activarea lui e gratuita, iar singurul cost este dat de comisionul preferential negociat deja cu procesatorii de plati cu care doresti sa colaborezi.

Despre Gomag

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce din Romania, platforma pe care vand aproape 3000 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara BeautyBee, SuperMercato, PersonallyME, Aqualine, VanillaDays, SportPartner, Boromir Market, E-acumulatori, Photosetup, Buy4Baby si multi altii.

Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum modulul de creare landing page & blog direct in platforma, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si 160+ de aplicatii presetate.

Platforma Gomag este proiectul lui Cosmin Daraban (CEO Gomag) si Aurelian Motica (CTO Gomag), in spatele careia lucreaza o echipa de 30+ de oameni.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/s-a-lansat-gpayments-un-serviciu-de-plati-online-exclusiv-pentru-clientii-gomag