Un cadou pe zi de la Papetarie.ro

BUCURESTI - 14 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intr-o lume in care magazinele considera ca toti clientii li se cuvin fara sa faca prea multe eforturi, Papetarie.ro are o gandire diferita. Ei considera ca fiecare client este special si de aceea toti pot avea de castigat prin campania “Un cadou pe zi”.

Un cadou pe zi de la Papetarie.ro

Un cadou pe zi de la Papetarie.ro

Magazinul online de birotica si papetarie Papetarie.ro a lansat campania prin care cadoriseste clientii cu cate un premiu diferit in fiecare zi. Este un gest frumos din partea magazinului, fata de clientii lor, atat cei fideli cat si cei mai noi, pentru ca rasplateste cumparaturile facute de acestia cu cadouri dintre cele mai interesante si utile.


Care clienti se vor bucura de cadou? Pentru ca vorbim despre un magazin cu tiraj mare, de unde se aprovizioneaza multi clienti cu sedii de companii si care isi fac stocuri mai mari de produse,  campania "Un cadou pe zi" ii premiaza pe toti cei care au o comanda de minim 500 de lei. Acesta va ajunge odata cu comanda si va fi un produs care este propus pentru cadoul zilei.


Ce cadouri pot primi clientii? Cadourile consta in obiecte de birotica si papetarie, foarte utile si foarte bune pentru orice companie sau, pur si simplu, pentru o persoana care isi petrece mult timp la birou. Spre exemplu, se pot castiga seturi de tavi de birou pentru documente, seturi de bibliorafturi pentru organizarea arhivei de documente, panou de pluta pentru afisarea informatiilor de interes public, un album foto pentru pastrarea amintirilor fie personale, fie ale companiei, si multe alte cadouri utile.


Pe ce perioada se deruleaza campania? Campania a inceput pe 10 octombrie si toti cei care pun o comanda de minim 500 de lei pana pe 24 octombrie vor primi cadouri. Asa ca ar fi bine sa va hotarati cat mai repede, orientandu-va si dupa cadourile zilnice care vor fi afisate pe site, dar si in paginile de Facebook, Pinterest, Google+ si Linkedin.

Taguri: premiicadou