Finalizarea implementării proiectului „Grant pentru capital de lucru Horobeta Impex SRL"

Beregsau Mare - 28 aprilie 2023

Comunicat tip General in Retail

Horobeta Impex SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ” Grant pentru capital de lucru Horobeta Impex SRL”, proiect nr RUE 2288 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr 61/2022.

-

-

Implementarea proiectului s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) si Agentia pentru IMM, Atragerea de Investitii si Promovarea Exportului ( AIMMAIPE)

 

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea financiara a companiei Horobeta Impex SRL in contextul crizei provocate de COVID-19.

 

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

 

Valoarea proiectului este de  682.810,20 lei (valoarea totala) din care : 593.748 lei grant si 89.062,20 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact:

Mihaila Timotei

Email: horobeta@yahoo.com, Telefon: 0256.368.278

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simandra-consulting-srl/finalizarea-implementarii-proiectului-grant-pentru-capital-de-lucru-horobeta-impex-srl