SIMCO Design este certificată ISO 9001

BUCURESTI - 18 mai 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti, 22 Aprilie 2005 - In dorinţa de a oferi partenerilor şi clienţilor nostri produse şi servicii de calitate, din data de 22 aprilie 2005 SIMCO Design are implementat si certificat sistemul de management al calităţii conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2001, pentru "activităţi de proiectare, producţie, comercializare articole din mobilier, proiectare şi consultanţă in domeniul designului interior
Certificarea a fost executată de organismul de certificare TOTAL Q ARM prin certificatul cu nr. 44 / 22.04.2005, certificat valabil până in 2008.04.22.

Firma SIMCO Design este o societate cu capital privat integral românesc care produce mobilier pentru piaţa internă şi pentru export.
Activitatea de producţie a început în anul 2003, reuşind ca prin investiţii permanente în personal şi tehnologie să înregistrăm în timp o creştere constantă a cifrei de afaceri.

Misiune :
Misiunea noastră este de a sprijini succesul clienţilor noştri, oferindu-le, la cel mai competitiv preţ, mobilier funcţional, fiabil şi cu design atrăgător.
Cui ne adresăm:
Societăţilor comerciale interesate să achiziţioneze mobilier pentru dotarea sediului propriu.
Firmelor specializate în comercializarea articolelor de mobilier. Şcolilor şi grădiniţelor interesate pentru înlocuirea mobilierului şcolar necesar îmbunătăţirii procesului educaţional.
Antreprenorilor generali şi societăţilor specializate în construcţii şi amenajări interioare.
Persoanelor fizice le oferim produsele SIMCO Design prin retelele de distributie proprii.
Ne diferenţiem de ceilalti furnizori prin:
Calitate a produselor si serviciilor prestate
Flexibilitate în relaţia cu beneficiarii noştrii
Responsabilitate şi eficienţă
Corectitudine şi amabilitate


Clienţi importanti:

Academia Tehnică Militară, Paragon Romania S.R.L., Şcoala generală nr.195 Bucureşti, Grădiniţa cu program prelungit nr.23 Bucureşti, S.C.Ultrasound Service S.R.L., S.C.IMCO CONSULTANŢĂ S.R.L., S.C.TOTAL Q ARM S.A., Fundaţia Academia de Transport Intern si Internaţional ARTRI, S.C.Digital Bit S.R.L., S.C.Digital Data Services S.R.L. si alţii.

Despre SIMCO Design

SIMCO Design SRL
Str.Virtutii nr.4, sector 6, Bucureşti
Tel, fax: 0214303695,0214303659
E-mail:general@simcodesign.ro
www.simcodesign.ro

emilian.costas@simcodesign.ro
Tel/fax: 4303695/4303659
general@simcodesign.ro