În căutarea unei companii specializate în dezvoltarea rețelelor electrice? Alege SIMCO International!

BUCURESTI - 6 martie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Energie

SIMCO International este o companie specializată în dezvoltarea și gestionarea rețelelor electrice, oferind o gamă completă de servicii, inclusiv proiectare, execuție, mentenanță și reparare a acestora.

Simco.ro

Simco.ro

Pe lângă toate aceste aspecte, compania oferă toate avizele și documentația necesară pentru realizarea proiectelor. Cu un portofoliu vast și o abordare profesională, SIMCO International este recunoscută pentru calitatea serviciilor sale de înaltă calitate în domeniul energetic.

Înființată în anul 1993, SIMCO International are o istorie de 30 de ani de succes în domeniul energetic și este un jucător important pe piața energetică din România. Compania oferă o gamă largă de servicii, care acoperă toate aspectele dezvoltării rețelelor electrice, de la extinderi la realizarea branșamentelor electrice pentru clienți casnici, comerciali, industriali și/sau dezvoltatori imobiliari. SIMCO International are o experiență vastă în lucrul cu clienți dintr-o varietate de sectoare, inclusiv retail, industria alimentară, sănătate, sectorul petrolier și energetic.

SIMCO International a avut printre clienții săi unele dintre cele mai importante companii din România, cum ar fi LiDL, Mega Image, Auchan, Rompetrol, Enel, Regina Maria, Afi Cotroceni, Cora, Socar, ParkLake, Kaufland și multe altele. Toate companiile au beneficiat de cele mai bune servicii pentru realizarea și implementarea proiectelor din domeniul energetic.

Servicii oferite de Simco INTERNATIONAL:

-        Dezvoltare rețele electrice. Dezvoltarea rețelelor electrice este un proces complex care implică proiectarea, construirea, mentenanța și repararea infrastructurii necesare pentru a furniza energie electrică într-o anumită zonă geografică. Această activitate necesită o serie de competențe și cunoștințe, de la inginerie electrică și tehnică de construcții până la gestionarea și coordonarea echipei de lucrători.

-        Branșamente electrice. Branșamentul electric este o parte importantă a infrastructurii electrice care permite conectarea consumatorilor la rețeaua de distribuție a energiei electrice. Această conexiune este realizată prin intermediul unui cablu electric care pornește de la rețeaua de distribuție și se termină la instalația electrică a consumatorului.

-        Instalații electrice interioare. Instalațiile electrice interioare sunt o componentă crucială a oricărei clădiri și sunt responsabile pentru furnizarea de energie electrică în interiorul acesteia. Acestea pot fi instalate într-un număr variat de spații, precum case, birouri, magazine, clădiri industriale și multe altele.

-        Instalații de legare la pământ si paratrăsnet. Instalațiile de legare la pământ și paratrăsnet sunt două componente importante ale infrastructurii electrice care sunt concepute pentru a proteja clădirile și echipamentele împotriva descărcărilor electrice și a altor perturbații electrice.

-        Verificare PRAM. Verificările PRAM sunt inspecții necesare și obligatorii realizate pentru siguranța și buna funcționare a instalațiilor electrice din clădirile instituțiilor și companiilor din mediul comercial și industrial, fiind unele dintre măsurile importante din domeniul sănătății și protecției muncii.

-        Reparații cabluri de joasă, medie și înaltă tensiune. Repararea cablurilor de joasă, medie și înaltă tensiune este o activitate importantă în infrastructura electrică, care are ca scop restabilirea funcționalității cablurilor defecte și a asigurării continuității furnizării de energie electrică în zonă.

Companie: SIMCO INTERNATIONAL IMPEX SRL

Adresă: Șoseaua Leordeni 90B, Popești-Leordeni, 077160

Telefon: +40 724 591 344

Email: office@simcointl.ro

Oraș: București

Țară: România

Website/URL: https://simcointl.ro/

Taguri: dezvoltareenergiereteleelectrica
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simco-international/in-cautarea-unei-companii-specializate-in-dezvoltarea-retelelor-electrice-alege-simco-international