SIMPLE IT devine distribuitor al produselor anti-malware de la Sana Security

BUCURESTI - 31 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

SIMPLE IT, firma de distributie de software, servicii si consultanta, anunta semnarea unui contract de distributie cu Sana Security, lider in solutii impotriva amenintarilor de tip malware, care detecteaza, clasifica si raspund noilor amenintari tot mai complexe, permitand departamentelor IT sa asigure continuitatea afacerii fara a compromite vizibilitatea si controlul.

SIMPLE IT devine distribuitor al produselor anti-malware de la Sana Security

Produsele Sana Security ofera un nivel suplimentar de protectie, pe care nu il asigura programele bazate pe semnaturi. Suita de produse Sana Security se bazeaza pe tehnologia Active Malware Defense (Active MDT), care ofera detectie extensive, in timp real, a atacurilor malware, pe baza comportamentului acestora. Aceasta tehnologie permite detectarea amenintarilor, atat cunoscute sau necunoscute, fara a necesita dezvoltarea de semnaturi si inchizand astfel si fereastra de timp pana la scrierea, transmiterea si instalarea acestora.
Portofoliul de produse include:
•Primary Response Managed Product – produs IPS proiectat pentru protectia serverelor si PC-urilor impotriva programelor daunatoare (malware), si include un server central de administrare si agenti care ruleaza pe fiecare calculator protejat
•Primary Response Safe Connect – primul produs software care protejeaza impotriva Spyware, adware si phishing fara a utiliza semnaturi sau scanare, detectand si eliminand software daunator, permitand conectarea in siguranta la Internet
•Primary Response Memory Shield Client/Server – produs bazat pe tehnologia SanAPT, protejeaza impotriva celei mai raspandite clase de atacuri – viermii, fara semnaturi, fara administrare suplimentara, fara interventia utilizatorului
•Primary Response Air Cover – produs care ruleaza pe laptop-uri si asista in stabilirea si configurarea conexiunilor wireless pentru a preveni accesarea neadecvata sau neautorizata a acestuia, atacurile de tip hacking, snooping sau furtul de date

Despre SIMPLE IT

Despre Sana Security
Sana Security creeaza programe de securitate performante care sunt autonome, constiente de modificarile mediului, adaptabile la noile amenintari si active in prevenirea atacurilor inainte ca acestea sa faca daune.
Sana Security ofera un program care protejeaza ceea ce alte programe nu pot proteja sau vedea, oferind imunitate impotriva amenintarilor, cunoscute sau necunoscute. Spre deosebire de solutiile traditionale, reactive, care necesita semnaturi si scanare, produsele Sana ofera companiilor mari sau mici si utilizatorilor protectie instantanee si constanta impotriva amenintarilor, a atacurilor tot mai complexe, a compromiterii datelor si a furturilor de identitate.
Suita de produse administrate centralizat, de sine statatoare, sau 'on-demand' de la Sana Security aduce inovatie printre solutiile anti-malware. Sana Security, impreuna cu organizatia sa de cercetare Sana Labs, sunt bazate in Silicon Valley, California, cu birouri in centre globale de afaceri si tehnologie. Pentru mai multe informatii vizitati www.sanasecurity.com

Despre SIMPLE IT
SIMPLE IT este distribuitor de produse si solutii software, completate de servicii si consultanta de specialitate, sustinute de un personal specializat, pentru a oferi cea mai buna experienta IT clientilor.
Categoriile de produse includ: protectie împotriva intruziunilor wireless, descoperirea si monitorizarea retelei, controlul accesului la retea, protectie împotriva atacurilor de tip zero-day, managementul identitatii, managementul informatiei de securitate, securitatea si criptarea e-mailului, retele virtuale private, optimizarea traficului, securitatea retelei, antivirus, firewall, optimizarea PC-ului.
SIMPLE IT are sediul în Bucuresti, iar produsele sunt prezente si în tara prin intermediul resellerilor.
SIMPLE IT
Plut. Petre Ionescu Nr.12 Bl.15 Sc.B Ap.64
Sector 3, Bucuresti
Tel/Fax: 0311-027.058