Simple IT devine Veeam ProPartner si lanseaza promotia pentru Veeam Essentials

BUCURESTI - 27 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, IT&C, Tehnologie

Simple IT, furnizor de solutii software si dispozitive hardware, completate de servicii de specialitate, anunta numirea companiei ca Veeam ProPartner, extinzand astfel portofoliul de solutii pentru management, backup si replicare in medii virtuale

Acest parteneriat reprezinta un nou pas in cadrul strategiei Simple IT de a oferi solutii de virtualizare complete, de la hypervisor si management, la backup si replicare specifice acestor medii. Portofoliul de produse Veeam se potriveste perfect ofertei existente, oferind suport atat pentru VMware vSphere - platforma de baza pe care lucreaza produsele Veeam, cat si Microsoft Hyper-V, prin noua suita de produse lansate de Veeam.

 

Personalul Simple IT a inceput un proces de certificare pentru solutiile Veeam, astfel incat sa completeze experienta deja existenta prin certificarea VMware Professional Partner, si sa ofere solutii de virtualizare complete, cu valoare adaugata.

 

Portofoliul de solutii Veeam contine:

    Veeam Backup & Replication - solutie performanta de backup si replicare creata special pentru mediile virtuale
    Veeeam ONE - solutie completa de management ce contine produsele- Veeam Reporter - raportare, managementul schimbarii, planificarea capacitatii pentru infrastructura virtuala- Veeam Monitor - monitorizarea performantei, raportarea tendintelor, sanatatea sistemelor VMware ESX(i)- nworks Management Pack for Microsoft Ops Manager - monitorizare si management VMware direct din Microsoft System Center- nworks Smart Plug-in for HP Operations Mgr - monitorizare si management VMware direct din HP Operations Manager
    Veeam Essentials - bundle special conceput pentru medii VMware vSphere Essentials

Cu aceasta ocazie Simple IT prezinta o oferta promotionala - 15% reducere la suitele Veeam Essentials si Veeam Essentials Plus, suite destinate mediilor VMware vSphere Essentials si VMware vSphere Essentials Plus. Promotia este valabila pana la data de 16 Septembrie 2011.

 

Produsele Veeam Backup & Replication, Veeeam ONE, Veeam Reporter, Veeam Monitor, nworks Management Pack for Microsoft Ops Manager, nworks Smart Plug-in for HP Operations Mgr, Essentials, impreuna cu servicii de consultanta, instalare, configurare si mentenanta, si training, sunt disponibile in Romania prin intermediul Simple IT, VEEAM ProPartner.

Despre SIMPLE IT

SIMPLE IT este distribuitor de produse si solutii software, completate de servicii de consultanta, training, instalare, configurare si mentenanta, sustinute de un personal specializat, pentru a oferi cea mai buna experienta IT clientilor. Categoriile de solutii includ: descoperirea si monitorizarea retelei, controlul accesului la retea, managementul informatiei de securitate, securitatea si criptarea e-mailului, retele virtuale private, optimizarea traficului, securitatea retelei, antivirus, firewall, optimizarea PC-ului, antivirus, antispam, detectia intrusilor, backup si restaurare, design, dezvoltare si publicistica web, audio si video. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.simpleit.com.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simple-it/simple-it-devine-veeam-propartner-si-lanseaza-promotia-pentru-veeam-essentials