Servere Dedicate, Virtuale si Colocare in Romania pentru orice buzunar

Cluj-Napoca - 9 ianuarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

SimpliQ lanseaza noua oferta de servere dedicate, virtuale si servicii de colocare pretabile pentru orice buget

Servere Dedicate, Virtuale si Colocare in Romania pentru orice buzunar

Viteza accesului la informatie in Romania anului 2008 si stabilitatea platformei de distributie a acesteia va face diferenta intre anonimat si ...

Pana recent aceste beneficii erau disponile doar marilor companii cu un buget ridicat, insa odata cu lansarea noilor oferte de servere dedicate si virtuale, precum si a serviciilor de colocare de catre de Centrul de Date SimpliQ Cluj-Napoca, aceste atu-uri sunt acum disponibile oricarui intreprinzator, indiferent de bugetul acestuia.

Prin lansarea noilor oferte, SimpliQ vine in intampinarea oricarei companii sau individ care doreste ca accesul la informatiile oferite sa se faca rapid din orice parte a lumii.

SimpliQ este in prezent una dintre putinele Centre de Date si Colocare din Romania, construit la standarde Europene, compania avand o experienta de peste 6 ani in domeniul IT.


Adrian Costin, Director General al SimpliQ SRL afirma : 'Ca si marturie a calitatii serviciilor oferite sta baza noastra de clienti loiali, formata din companii media si ziare prestigioase romanesti cat si straine, precum si companii din toate segmentele economice si Insitututii de Stat romanesti.'

Referitor la noua oferta, Lorand R. Minyo, Director Adjunct, declara: 'Prin noua oferta de servere dedicate, servere virtuale si servicii de colocare dorim sa oferim posibilitatea tuturor companiilor sa beneficieze de acele servicii de calitate care pana recent au fost disponibile doar in afara tarii si la preturi prohibitive. Dorim sa schimbam conceptia conform careia in Romania nu se pot oferi servicii de calitate la un pret foarte bun. Si suntem convinsi ca prin noua oferta vom reusi acest lucru intr-un timp foarte scurt.'

Centrul de Date beneficiaza de conexiuni redundante de la mai multi provideri Internet, sisteme redundante pentru asigurarea alimentarii cu curent electric, formate din UPS-uri si generatoare Diesel, personal calificat onsite, precum si sisteme de monitorizare performante.

De asemenea, uptime-ul oferit este garantat contractual, astfel incat aveti siguranta ca site-ul si informatiile Dumneavoastra pot fi accesate oricand, de oriunde, cu o viteza greu de egalat in Romania.

Toate pachetele de serverele dedicate, virtuale si serverele colocate beneficiaza de instalare gratuita a oricarui sistem de operare existent, de la diferite distributii Linux/BSD si bineinteles, Windows Server 2003. Totodata SimpliQ ofera asistenta gratuita la migrarea datelor si asistenta telefonica si online post-instalare non-stop, de asemenea gratuita.

Despre SimpliQ SRL

SimpliQ Media & Technology (SimpliQ SRL) este o companie romaneasca fondata in 2001, care detine si opereaza propriul centru de date in Cluj-Napoca, oferind servicii de gazduire servere dedicate, colocare, precum si servicii de tip SaaS, bazate pe tehnologii Microsoft. De asemenea, SimpliQ este prima companie din Europa de Est care lanseaza servicii gazduite bazate pe Exchange 2007 si SharePoint 3.0.

Mai multe informatii puteti afla pe site-ul SimpliQ sau contactand un reprezentant SimpliQ la 0800-080 696. (apelabil si de pe mobil)

Reprezentantii presei sunt rugati sa foloseasca adresa de email sau secretariat 0364-567080
press@simpliq.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simpliq-srl/servere-dedicate-virtuale-si-colocare-in-romania-pentru-orice-buzunar