Windows Server 2008 disponibil in Romania

Cluj-Napoca - 14 aprilie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Cel mai nou si performant sistem de operare pentru servere dezvoltat de catre Microsoft, Windows Server 2008 este acum disponibil, in premiera, impreuna cu toate configuratiile de servere dedicate oferite de catre Centrul de Date SimpliQ.

Windows Server 2008 disponibil in Romania

In premiera pentru piata de gazduire din Romania, Centrul de Date SimpliQ ofera pentru toate configuratiile de servere dedicate si serviciile de colocare optiunea de instalare a celui mai performant sistem de operare pentru servere creat de catre Microsoft, Windows Server 2008.

Aceasta lansare a fost posibila cu ajutorul Microsoft Romania, al carei partener este SimpliQ Media & Technology, precum si a Microsoft EMEA care inca de la lansarea Hosted Exchange 2007 in Romania a sustinut SimpliQ in demersurile sale de a populariza beneficiile produselor si serviciilor Microsoft.

Windows Server 2008 este cel mai avansat, complet si complex sistem de operare pentru platformele server, fiind destinat cu precadere companiilor de gazduire, dezvoltatorilor de aplicatii pe platforme Microsoft si nu in ultimul rand companiilor care doresc sa foloseasca o infrastructura software avansata.

Aceasta lansare vine in completarea ofertei existente de sisteme de operare (toate distributiile linux, FreeBSD si Windows Server 2003) pentru servere dedicate si servicii de colocare.

Despre SimpliQ SRL

SimpliQ Media & Technology (SimpliQ SRL) este o companie romaneasca fondata in 2001, care detine si opereaza propriul centru de date in Cluj-Napoca, oferind servicii de gazduire servere dedicate, colocare, precum si servicii de tip SaaS, bazate pe tehnologii Microsoft. De asemenea, SimpliQ este prima companie din Europa de Est care lanseaza servicii gazduite bazate pe Exchange 2007 si SharePoint 3.0.

Pentru informatii suplimentare legate de prezentul comunicat sau despre informatii legate de SimpliQ Media & Technology va rugam sa apelati 0800-080696.
press@simpliq.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/simpliq-srl/windows-server-2008-disponibil-in-romania