simplisimo    

Comunicate de presa si evenimente pe tema simplisimo

 • simplisimo. Bunt Hosting devine Simplisimo

  simplisimo

  Bucuresti - 10 iulie 2013

  Comunicat de APPNOR MSP S.A.

  ... simplisimo , ca urmare a preluarii Bunt Hosting de catre Appnor . Noul serviciu de hosting se numeste acum simplisimo si ruleaza integral pe infrastructura si cu suportul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: simplisimo , bunt hosting , appnor , hosting web

  Vezi toate comunicatele de presa despre simplisimo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul simplisimo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la simplisimo. Informatiile despre simplisimo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul simplisimo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la simplisimo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.